Bucuresti | 102,8FM FAYDEE - LAUGH TILL YOU CRY (PROFM EDIT )

Știri

Chris Brown la lansarea documentarului despre viața sa

Chris Brown, acuzat de viol la Paris, a fost eliberat din arest! Ce urmează pentru Chris

Chris Brown a fost eliberat din arestul poliției din Paris unde ajunsese în urma unor acuzații de viol formulate de o tânără de 24 de ani. Aceasta a declarat că ar fi fost violată în camera cântăreţului din hotelul Mandarin Oriental, în noaptea de 15 ianuarie.

kelleth cuthbert fiji water girl

"Fiji Water Girl" de la Globurile de Aur a primit un rol în cel mai popular serial din Statele Unite

"Fiji Water Girl", fata care a servit apă invitaților la Globurile de Aur și care a ținut să apară în toate fotografiile cu celebrități, a dat lovitura după ce apariția sa la celebra gală a devenit virală. Ea a primit un rol în "Bold and Beautiful", una dintre cele mai populare telenovele din Statele Unite.

Lady Gaga și Bradley Cooper la premiera filmului

Nominalizări premiile Oscar 2019 | Lady Gaga și Bradley Cooper, nominalizați pentru "A Star is Born"

S-au anunțat nominalizații pentru premiile Oscar din acest an. Printre ei se află Lady Gaga și Bradley Cooper pentru prestația din filmul "A Star is Born". Pe lista nominalizaților se mai află și Rami Malek pentru rolul din "Bohemian Rhapsody". Lungmetrajele „Roma”, regizat de Alfonso Cuarón, şi „The Favourite”, de Yorgos Lanthimos, au primit cele mai multe nominalizări, 10 de fiecare.

kylie jenner cina romantica plaja

Kylie Jenner este din nou însărcinată? Postarea cu care a surprins

Kylie Jenner a avut o postare plină de subînțeles din care mulți au înțeles că este din nou însărcinată. Ca și la primul copil, Kylie și-a ales foarte bine momentul să facă acest anunț.

Bebe Rexha

Formele Bebei Rexha îi țin pe marii designeri deoparte. Aceștia refuză să-i creeze rochia pentru Grammy

Bebe Rexha este nominalizată la două categorii la premiile Grammy din acest an, dar marea ei problemă este că mulți designeri nu se încumetă să-i creeze o ținută mulată pe corp din cauza formelor sale. Mulți au refuzat-o spunând că este "prea mare".

smiley feli film oh ramona

Cine joacă în comedia "Oh, Ramona" și cu câtă nuditate vine rolul lui Smiley | VIDEO

Comedia “Oh, Ramona” înseamnă trei ani și jumătate de muncă și 35 de zile de filmare, dar, mai ales, trei protagoniști aleși din 70.000 de tineri înscriși la casting pentru rolurile principale. Puștiul din ”Ho Ho Ho” este adolescentul căruia i se aprind călcâiele în ”Oh, Ramona!”. După ce a fost căutat în Statele Unite, Marea Britanie și România, actorul cel mai potrivit pentru rolul lui Andrei s-a dovedit a fi Bogdan Iancu. În alte roluri au fost distribuiți printre alții Smiley și Feli.

webinar amazon hub gratuit

(P) Învață cum să câștigi bani din vânzarea produselor fizice pe Amazon, la Amazon Business Fără Secrete

Să vinzi pe Amazon poate fi cea mai profitabilă afacere pentru tinerii antreprenori ce sunt la început de drum. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei afaceri este ca poți comanda produsele din China și să le vinzi sub brandul tău plus că, investiția în acest tip de business pentru început este una destul de mică, în comparație cu alte afaceri, iar românii care știu să se bucure de aceasta oportunitate fac bani frumoși din vânzările online pe Amazon.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Pink grabs coffee and snacks on her way to MetLife Stadium for "Summer Carnival"

Pink, de nerecunoscut. Cum s-a „deghizat” artista pe străzile din New York, înainte de un concert

Inna/ Foto: Facebook

Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Queen Legend, Brian May Seen with Mystery Woman in Low-Key Ride in LA

Brian May, din nou pe scenă, la două luni de când a suferit un AVC. Imaginile cu artistul sunt virale: „Ce norocoși suntem să te avem!”

Raluka/ Foto: Facebook

Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!