Bucuresti | 102,8FM BILLIE EILISH - BIRDS OF A FEATHER (NEW PW)

Știri

cardib avn awards 2019

Cardi B, ținută demnă de filmele pentru adulți la gala AVN 2019

Cardi B a fost invitată să cânte la gala AVN 2019, care premiează actorii din filmele pentru adulți. Artista a trebuit să respecte dress code-ul, acela de a arăta precum starurile XXX. Ea a purtat o ținută sexy.

Ryan Gosling la Festivalul de Film San Sebastian

Ryan Gosling a fost la un pas de a face parte din grupul Backstreet Boys. Motivele pentru care a picat propunerea

Abia acum s-a vorbit despre acest lucru, dar este o poveste 100% adevărată. Celebrul actor Ryan Gosling putea deveni un star pop. I s-a propus să se alăture trupei Backstreet Boys. Ryan a povestit de ce nu a mai ajuns în grupul care avea să facă istorie la jumătatea anilor '90 și începutul anilor '2000.

Will.i.am la gala premiilor Titan

Instagram a șters un clip al lui Will.i.am pentru că nu știe cine este. Iată ce reacție a avut artistul

Instragram a făcut o gafă majoră în momentul în care a șters o postare a lui Will.i.am în care acesta urcase o piesă pe contul său. Instagram a șters clipul după care i-a trimis un mail componentulul trupei Black Eyed Peas în care l-a anunțat că nu are drepturi asupra piesei. Ideea este ori că Instagram nu a știut cine este Will.i.am, ori au noi angajați care nu prea le au cu muzica.

Bradley Cooper alături de Gloria Campano

Irina Shayk s-a despărțit de Bradley Cooper? Iată cu cine a venit actorul la SAG Awards

Irina Shayk, fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo, formează un cuplu cu Bradley Cooper din 2015. Cei doi au o fețiță, Lea, născută în martie 2017. Pe 27 ianuarie s-a desfășurat în Los Angeles, SAG Awards, gala premiilor Sindicatului Actorilor Americani. Bradley Cooper a venit singur la acest eveniment, iar mulți s-au grăbit să spună că sunt probleme în relația cu Irina Shayk.

Jason Statham, Heather Milligan și Arnold Schwarzenegger

Ea este noua iubită a lui Arnold Schwarzenegger. E cu 27 de ani mai tânără decât el

Arnold Schwarzenegger a fost surprins cu noua lui iubită în Kitzbuehel, Austria, la o probă din actualul sezon de schi alpin. Arnold și Heather Milligan sunt împreună de aproape patru ani, însă sunt văzuți destul de rar împreună în public. Heather este psihoterepeut și are cu 27 de ani mai puțin decât celebrul actor.

novak djokovic australian open

Novak Djokovic a făcut show după ce a câștigat Australian Open. Cum l-a imitat pe un jurnalist italian

Novak Djokovic a oferit viralul zilei la conferința de presă, după ce a câștigat pentru a șaptea oară Australian Open, un record absolut. Niciun alt jucător nu a mai reușit acestă performanță. Djokovic este celebru pentru glumele sale, dar și pentru momente hilare pe care le provoacă. Sârbul a făcut show în momentul în care un jurnalist italian încerca să-i pună o întrebare.

bradley cooper lady gaga concert las vegas

Surpriză la concertul lui Lady Gaga! Bradley Cooper a urcat pe scenă și a cântat alături de ea "Shallow"

Lady Gaga și-a suprins fanii la finalul concertului din Las Vegas, de vineri, 25 ianuarie. Artista l-a invitat pe scenă pe partererul său din filmul "A Star is Born", Bradley Cooper. Au cântat împreună piesa "Shallow", inclusă pe coloana sonoră a pelicului în care joacă amândoi.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Pink grabs coffee and snacks on her way to MetLife Stadium for "Summer Carnival"

Pink, de nerecunoscut. Cum s-a „deghizat” artista pe străzile din New York, înainte de un concert

Inna/ Foto: Facebook

Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Queen Legend, Brian May Seen with Mystery Woman in Low-Key Ride in LA

Brian May, din nou pe scenă, la două luni de când a suferit un AVC. Imaginile cu artistul sunt virale: „Ce norocoși suntem să te avem!”

Raluka/ Foto: Facebook

Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!