Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan CELINE DION - SET MY HEART ON FIRE (NEW PW)

Știri

randi vacanta thailanda

Randi se distrează în Bali alături de prieteni. Imagini fabuloase din vacanța exotică

Ca mai toți artiștii români și Randi și-a început anul cu o vacanță departe de casă. Cum luna ianuarie este slabă din punct de vedere al concertelor, Randi și-a luat prietenii și a plecat în Bali. Din fotografii se vede că sunt locuri exotice, perfecte pentru relaxare.

Liam Neeson la premiera filmului The Comuter

Drama lui Liam Neeson | După moartea soției, acum plânge un alt membru al familiei

Unul dintre cei mai cunoscuți actori, Liam Neeson, a trecut în ultimii cinci ani prin multe momente de cumpănă. În 2009, soția lui Lian Neeson, Natasha Richardson, a murit în urma unui accident de schi. Acum, nepotul actorului a murit tot în urma unui incident stupid.

andra catalin maruta instagram

10 Years Challenge | Andra și Cătălin Măruță au acceptat și ei provocarea! Iată cum arătau acum zece ani

Andra și Cătălin Măruță au acceptat provocarea momentului #10YearChallenge și au postat fotografii din prezent și de acum zece ani. Diferențele nu sunt majore, dar totuși zece ani ani își lasă amprenta pe fiecare dintre noi.

delia vacanta filipine

Delia, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată. Uită cum arată fără pic de machiaj

Ca la fiecare început de an, Delia își face vacanța departe de casă. De obicei, în locuri exotice. După ce ani la rând a mers în Thailanda sau Maldive, acum Delia a ales o altă destinație Filipine. Acolo a optat pentru o imagine naturală, iar asta a însemnat că nu s-a machiat deloc.

mariah carey piscina st.barts

Mariah Carey și-a dat în judecată fosta asistentă pentru că a filmat-o pe ascuns și a șantajat-o

Mariah Carey și-a dat în judecată fosta asistentă, Lianna Azarian, pentru că a încălcat contractul de confidențialitate. Cântăreața o acuză că filmat-o pe ascuns, a furat din bunurile ei și că i-a cerut bani să nu facă publice imaginile intime cu ea. Lianna ar fi șantajat-o pe Mariah Carey că dacă nu-i dă 8 milioane de dolari va posta pe internet înregistrările.

meme kylie jenner ou record instagram

Cele mai tari meme-uri cu Kylie Jenner după ce un "ou" a doborât recordul ei de like-uri pe Instagram

Recent, Kylie Jenner nu mai este vedeta cu cele mai multe like-uri pe Instagram la o singură postare. O fotografie banală cu un ou a detronat-o. Din acel moment au început să apară meme-uri cu Kylie Jenner și oul care a detronat-o.

Tom Hardy la premiera filmului

Tom Hardy a ales un nume suprinzător pentru băiețelul său nou-născut

Actorul Tom Hardy a devenit tată pentru a treia oară. Soția Charlotte Riley a născut un băiețel, căruia cei doi i-au ales un nume surprinzător. Este vorba de Forrest. Dacă acest nume îți aduce aminte de filmul "Forrest Gump" cu Tom Hankd ]n rolul principal, atunci e bine să știi că și Tom & Charlotte s-au gândit la același lucru.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Pink grabs coffee and snacks on her way to MetLife Stadium for "Summer Carnival"

Pink, de nerecunoscut. Cum s-a „deghizat” artista pe străzile din New York, înainte de un concert

Inna/ Foto: Facebook

Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Queen Legend, Brian May Seen with Mystery Woman in Low-Key Ride in LA

Brian May, din nou pe scenă, la două luni de când a suferit un AVC. Imaginile cu artistul sunt virale: „Ce norocoși suntem să te avem!”

Raluka/ Foto: Facebook

Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!