Bucuresti | 102,8FM DYNORO - IN MY MIND

Știri

Bryan Singer regizorul filmului Bohemian Rhapsody

Bryan Singer, regizorul filmului "Bohemian Rhapsody, implicat într-un uriaș scandal sexual

La numai o zi după ce filmul "Bohemian Rhapsoy" a primit cinci nominalizări la premiile Oscar, regizorul lui, Bryan Singer, este implicat într-un uriaș scandal sexual. Publicația The Atlantic a publicat o investigație în care mai multe persoane îl acuză pe regizor de acte sexuale cu minori.

JO JUNO petrecere

Ce surpriză i-a făcut JO iubitului ei Juno, la aniversarea de 22 de ani

JO și Juno formează un cuplu de aproape un an de zile, iar relația merge destul de bine. Pe 23 ianuarie, Juno a împlinit 22 de ani, așa că JO i-a organizat o petrecere surpriză. I-a chemat la petrecere pe mulți dintre apropiații lui Juno.

the prince karma later bitches

Asta-i cea mai căutată piesă a momentului pe Shazam România | VIDEO

În ultima săptămână au avut loc schimbărim importante în Top 100 Shazam România. Cea mai căutată piesă a momentului riscă să devină un hit major la acest început de an. Este vorba de "Later Bitches" a DJ-ului The Prince Karma.

nicole luciu medic

Cum arată acum Nicoleta Luciu după operațiile estetice

Nicoleta Luciu, una dintre cele mai frumoase femei din România, a apelat la operațiile estetice pentru a-și modela corpul și pentru mici ajustări. Cea mai nouă intervenție este mai puțin obișnuită - și-a alungit dinții. În rest, și-a păstrat formele cu care a impresionat permanent.

maluma carje

Primele imagini cu Maluma după ce s-a operat. Iată cine îi face toate poftele

Maluma este pregătit să-și reia concertele după operația la genunchi la care a fost supus recent. Cântărețul columbian a postat pe rețelele de socializare imagini cu el în cârje și de la recuperare. Alături de el se află omul care îi face toate pofetele în această perioadă, dar care îi și muncește. Nu este vorba de iubita lui, Natalia Barulich, ci chiar de mama sa.

5gang

Pe 1 iunie, 5GANG vor susține cel mai mare concert al lor de până acum: 24/7

5GANG este cu siguranță un fenomen care reușește să surprindă de la proiect la proiect. Toate piesele lansate de tinerii cool care au devenit vocea unei generații au ocupat prima poziție în YouTube Trending și au intrat rapid în topurile locale ale magazinelor digitale.

hana cross iubita brooklyn beckham

Brooklyn Beckham le-a prezentat-o părinților săi David & Victoria Beckham pe noua iubită Hana Cross

Brooklyn Beckham, fiul lui David și Victoria Beckham le-a prezentat-o părinților săi pe noua sa iubită, Hana Cross, semn că relația lor este destul de serioasă. În ultimii ani, Brooklyn a avut numeroase iubite printre care Chloe Grace Moretz, Alex Lee Aillon, cântăreața Abi Manzoni și senzația de pe YouTube, Lexy Panterra.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Pink grabs coffee and snacks on her way to MetLife Stadium for "Summer Carnival"

Pink, de nerecunoscut. Cum s-a „deghizat” artista pe străzile din New York, înainte de un concert

Inna/ Foto: Facebook

Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Queen Legend, Brian May Seen with Mystery Woman in Low-Key Ride in LA

Brian May, din nou pe scenă, la două luni de când a suferit un AVC. Imaginile cu artistul sunt virale: „Ce norocoși suntem să te avem!”

Raluka/ Foto: Facebook

Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!