Bucuresti | 102,8FM BLIND DATE - 911 (NEW PW)

Știri

Angelina Jolie premiile BAFTA 2018

Cum s-a răzbunat Angelina Jolie pe Brad Pitt după ce a aflat că ar avea o relație cu Charlize Theron

În ultima perioadă s-a vorbit despre faptul că Brad Pitt formează un cuplu cu frumoasa Charlize Theron. Deși au fost văzuți împreună la un eveniment în Hollywood, cei doi nu au comentat despre faptul că ar fi un cuplu. Vestea nu i-a picat bine fostei sale soții, Angelina Jolie, care a decis să-i răspundă cu aceeași monedă. Mulți spun că este vorba de o răzbunare.

Adam Levine dezbrăcat Super Bowl

Adam Levine s-a dezbrăcat pe scenă la Super Bowl. "A fost cea mai slabă prestație din istorie"

Trupa Maroon 5 a cântat în pauza finalei Super Bowl, cel mai mare eveniment sportiv din Statele Unite. Vocalistul Adam Levine a condimentat show-ul cu un moment care a amintit de cel din 2004, atunci când Janet Jackson și-a dezvelit sânii în timpul recitalului cu Justin Timberlake. Prestația celor de la Maroon 5 a fost catalogată de mulți ca fiind "cea mai slabă din istorie".

andra instagram

Andra și fetița ei au optat pentru același look. Fotografia cu ele a strâns peste 100.000 de like-uri

În ultima perioadă s-a vorbit despre faptul că Andra ar fi din nou însărcinată, variantă negată oficial atât de ea cât și de Cătălin Măruță. Totuși, cei doi au declarat că-și mai doresc un copil. Până când va veni pe lume al treilea moștenitor al familie Măruță, Andra se distrează cu Eva și David. Cântăreața și fiica ei au optat pentru același look, iar fotografia cu ele de pe Instagram a depășit 100.000 de like-uri încă din prima zi.

Pink alături de Christina Aguilera și Mya la premiile Grammy

Christina Aguilera a încercat s-o sărute pe Pink, dar momentul a fost un fiasco total | VIDEO

Christina Aguilera a avut de-a lungul timpului mai multe conflicte cu colegele de breaslă, printre care Britney Spears și Pink. Invitată la un show TV, Christina nu și-a amintit că a vrut să se bată cu Pink, ci că a încercat s-o sărute în club. Momentul s-a transformat într-un fiasco după ce Pink i-a refuzat avansurile.

Jennifer Lopez la

Jennifer Lopez a cedat ispitei! Cum a arătat prima ei masă după "10 zile fără carbohidrați și zahăr"

Jennifer Lopez a dus cu succes până la capăt provocarea 10 zile fără carbohidrați și fără zahăr. După zece zile de dietă dură, Jennifer a cedat ispitei, iar în a unsprezecea zi și-a făcut cadou o masă grandioasă. Uitându-ne la ce bunătăți erau, ne amintim de masele de Crăciun și de Revelion.

Dimitri Vegas & Like Mike

Dimitri Vegas & Like Mike produc muzica pentru Mortal Kombat 11. Iată cum sună prima piesă | TRAILER

Dimitri Vegas & Like Mike nu au lipsit de la nicio ediție UNTOLD de până acum. Cine știe, poate o să-i vedem și în 2019. Până atunci te poți delecta cu noile piese ale băieților. Ei vor produce muzică pentru jocul video Mortal Kombat 11, joc care va fi lansat pe 23 aprilie.

Celine Dion

Celine Dion este de nerecunoscut după ce a slăbit enorm. Apropiații se tem pentru viața ei

Celine Dion trece prin schimbări fizice dramatice. Cântăreața a slăbit enorm și a devenit o umbră a imaginii de altădată. Apropiații ei spun că este foarte aproape de anorexie și se tem pentru viața ei. Celine Dion a răbufnit după ce a văzut aceste îngrijorări și a declarat că vrea să fie lăsată în pace.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Pink grabs coffee and snacks on her way to MetLife Stadium for "Summer Carnival"

Pink, de nerecunoscut. Cum s-a „deghizat” artista pe străzile din New York, înainte de un concert

Inna/ Foto: Facebook

Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Queen Legend, Brian May Seen with Mystery Woman in Low-Key Ride in LA

Brian May, din nou pe scenă, la două luni de când a suferit un AVC. Imaginile cu artistul sunt virale: „Ce norocoși suntem să te avem!”

Raluka/ Foto: Facebook

Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!