Bucuresti | 102,8FM THE AVENER - THE MORNING SUN (NEW PW)

Știri

dan bălan katerina begu dragostea din tei

Dan Bălan a fost cucerit de această variantă a piesei "Dragostea din tei" de la Vocea Ucrainei | VIDEO

Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone este antrenor la Vocea Ucrainei, în noul sezon. La audițiile pe nevăzute, Dan a fost cucerit de varianta piesei "Dragostea din Tei", interpretată de Katerina Begu, în vârstă de 26 de ani.

Antonia machiaj Instagram

Șase momente în care machiajele Antoniei i-au pus în valoare frumusețea. Care ți se pare cel mai reușit?

Antonia este una dintre cele mai frumoase artiste din România și nu numai. Totuși, frumusețea este uneori ajutată și de machiajele profesioniste, care scot și mai mult în evidență trăsăturile. Este și cazul Antoniei, care apelează la make-up artiști, printre ei aflându-se Ema Uta.

Dua Lipa Revelion 2019

Dua Lipa le-a declarat război haterilor care comentează fără argumente. Iată ce mesaj le-a transmis

Dua Lipa nu a mai suportat comentariile haterilor și a decis să le transmită un mesaj celor care comentează la postări fără argumente și o fac doar din răutate, invidie, etc. Artista și-a îndemnat urmăritorii să fie mai pozitivi și să vadă și lucrurile bune care se întâmplă în jurul lor.

Bradley Cooper Lady Gaga A star is Born

Bradley Cooper este terifiat de faptul că trebuie să cânte cu Lady Gaga piesa "Shallow" la premiile Oscar

Au mai rămas puține zile până la gala decernării premiilor Oscar care se va desfășura în noaptea de 24 spre 25 februarie. Se știe deja că Bradley Cooper și Lady Gaga vor cânta piesa "Shallow" în cadrul galei. Bradley Cooper este absolut terifiat de faptul că o poate da în bară sau se poate face de râs cu prestația sa.

Lady Gaga și Bradley Cooper la premiera filmului

Pariul inedit făcut de Elton John în legătură cu piesa "Shallow" cântată de Lady Gaga și Bradley Cooper

Elton John a făcut un pariu inedit cu Mark Ronson, producătorul piesei "Shallow", care este inclusă pe coloana sonoră a filmului "A Star os Born". Melodia este interpretată de Lady Gaga și Bradley Cooper și a devenit un hit.

Naomi Campbell la Săptămâna Modei de la Paris

Liam Payne a oferit detalii picante din relația cu Naomi Campbell. Așa a cucerit-o cântărețul

Liam Payne și Naomi Campbell formează cel mai fierbinte cuplu al momentului. La două luni după ce s-au cunoscut, Liam a vorbit despre relația cu supermodelul Naomi Campbell. El chiar a dat detalii picante din intimitatea lor.

Nicole Eggert Baywatch

Nicole Eggert a fost o bombă sexy în Baywatch, dar a ajuns de nerecunoscut. Iată cum arată acum

Baywatch a fost unul dintre cele mai cunoscute seriale din anii '90. Combinația de fete frumoase în costume de baie cu povești de dragoste a fost o rețetă de succes. Din distribuție au făcut parte Pamela Anderson, Yasmine Bleeth, Nicole Eggert, David Hasselhoff etc. Nicole Eggert a fost una dintre bombele sexy ale serialului care a avit 242 de episoade în perioada 1989-2001. Nicole arată acum complet diferit de cum era în Baywatch. Practic, puțini o mai recunosc.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Pink grabs coffee and snacks on her way to MetLife Stadium for "Summer Carnival"

Pink, de nerecunoscut. Cum s-a „deghizat” artista pe străzile din New York, înainte de un concert

Inna/ Foto: Facebook

Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Queen Legend, Brian May Seen with Mystery Woman in Low-Key Ride in LA

Brian May, din nou pe scenă, la două luni de când a suferit un AVC. Imaginile cu artistul sunt virale: „Ce norocoși suntem să te avem!”

Raluka/ Foto: Facebook

Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!