Bucuresti | 102,8FM JOST - MOOD (NEW PW)

Știri

Rami Malek și Lucy Boynton la Globurile de Aur

Nu se mai ascund! Rami Malek are o relație cu Lucy Boynton, partenera din filmul "Bohemian Rhapsody"

Rami Malek și iubita lui, Lucy Boynton, nu se mai ascund și apar tot mai des împreună în public. Cei doi au fost văzuți la meciul echipei Los Angeles Lakers cu Philadelphia 76-ers, desfășurat pe 29 ianuarie. Ei s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei "Bohemian Rhapsody", unde Rami l-a interpretat pe Freddie Mercury, iar Lucy pe Mary Austin, iubita lui Freddie.

jennifer lopez postare Instagram

Jennifer Lopez arată fabulos după ce a acceptat provocarea "Fără carbohidrați și fără zahăr"

Jennifer Lopez a devenit dependentă de sală de când l-a cunoscut pe actualul său iubit, Alex Rodriguez, fostul jucător de baseball, care a jucat la New York Yankees. Cântăreața a acceptat provocarea ca timp de zece zile să nu consume carbohidrați și zahăr.

Cheloo delia mihai bendeac

Imagini de colecție! Iată cum arătau Cheloo și Mihai Bendeac cu părul lung

Actorul Mihai Bendeac a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care are o imagine complet diferită față de cea cu care ne-a obișnuit în ultimii ani. Mihai se tunde zero de o perioadă lungă de timp, dar iată cum arăta pe când avea părul lung.

Kelsy Karter tatuaj Harry Styles Romeo Lacoste

Cântăreața Kelsy Karter și-a făcut pe obraz un tatuaj cu chipului lui Harry Styles

Kelsy Karter a vrut să le arate tuturor cât îl apreciază pe Harry Styles și cât de mult îl admiră. Cântăreața și-a făcut un tatuaj pe obrazul drept cu chipul lui Harry, fostul component al trupei One Direction.

julia michaels selena gomez instagram

Selena Gomez și Julia Michaels au lansat piesa "Anxiety" în care vorbesc despre lupta cu depresia

Julia Michaels și Selena Gomez au lansat piesa "Anxiety", care va fi inclusă pe noul EP al Juliei, ce va fi lansat la începutul lunii februarie. Piesa se numește "Anxiety" și vorbește despre lupta cu depresia, care a trimis-o pe Selena într-o clinică psihiatrică.

Lily-Rose Depp la Festivalul de la Cannes 2016

De o frumusețe răpitoare! Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp, s-a transformat într-o tânără irezistibilă

Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis a trecut de la statutul de adolescentă, la cel de tânără. Încearcă să se desprindă de eticheta "fiica celebrului actor Johnny Depp". Lily-Rose își dorește să-și facă propria carieră, să urmeze propriul drum și să depărteze ca imagine de părinții ei care sunt niște brand-uri.

grasu xxl guess who

Grasu XXL x Guess Who - Sus (Videoclip Oficial)

Pe 28 ianuarie, Grasu XXL și Guess Who au lansat clipul piesei "Sus". În toamna anului trecut, Grasu XXL și Guess Who au lansat primul material în colaborare. “În Labirint” conține 12 piese și un singur featuring pentru piesa “Spune-mi Tot” (feat. Feli).

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Pink grabs coffee and snacks on her way to MetLife Stadium for "Summer Carnival"

Pink, de nerecunoscut. Cum s-a „deghizat” artista pe străzile din New York, înainte de un concert

Inna/ Foto: Facebook

Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Queen Legend, Brian May Seen with Mystery Woman in Low-Key Ride in LA

Brian May, din nou pe scenă, la două luni de când a suferit un AVC. Imaginile cu artistul sunt virale: „Ce norocoși suntem să te avem!”

Raluka/ Foto: Facebook

Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!