Bucuresti | 102,8FM THE AVENER - THE MORNING SUN (NEW PW)

Știri

michael bolton instagram august 2018

Michael Bolton a adormit în timpul unei emisiuni în direct. Realizatorii TV au izbucnit în râs | VIDEO

Michael Bolton a oferit imaginile zilei, după ce ar fi adormit în cadrul unei emisiuni televizate. Gazdele show-ului au observat că Michael moțaia, așa că au încercat să-l trezească. La un moment dat au izbucnit în râs.

delia tort aniversare 37 de ani

Imagini cu tortul pe care l-a primit Delia de ziua ei! Artista și-a făcut și lista de cadouri

Pe 7 februarie, Delia își aniversează ziua de naștere prin muncă Totuși, în pauzele de filmări Delia are timp să posteze imagini cu mesajele și cadourile pe care le-a primit deja. Cântăreața a postat o fotografie cu tortul din care va gusta după ce se va termina ziua de muncă. Am putea denumi acest tort - Acadelia, după seria de concerte pe care le susține Delia în cadrul turneului cu același nume.

maluma tuns de copii

Maluma s-a lăsat tuns de copii bolnavi de cancer! Iată cum arată acum

Maluma a arătat că este un tip cool și cu suflet. Artistul latino i-a vizitat pe copiii internați în Spitalul Baptist pentru bolnavi de cancer din Miami. Aceștia au vrut să-i schimbe look-ul, iar artistul a acceptat. Copiii l-au tuns, dar și s-au distrat. Totul a fost filmat și iată cum arată acum Maluma.

Jennifer Lawrence ședință foto 'Red Sparrow'

Actriţa Jennifer Lawrence s-a logodit cu Cooke Maroney! Cum arată bărbatul care a cucerit-o

După o jumătate de an de relație, Jennifer Lawrence și Cooke Maroney s-au logodit. Recent, Lawrence, în vârstă de 28 de ani, a fost fotografiată purtând un inel masiv pe degetul rezervat de obicei bijuteriilor prin care se oficializează o logodnă. Cine este bărbatul care a cucerit-o pe Jennifer?

ariana grande filmări 7 rings

Grammy 2019 | Ariana Grande nu va participa la gală după ce s-a certat cu producătorii

Ariana Grande va lipsi de la gala premiilor Grammy din acest an, care se va desfășura pe 10 februarie în Los Angeles. Deși era inclusă pe afișele de promovare, Ariana Grande a anunțat că nu va participa, din cauza faptului că s-a certat cu producătorii. Ea trebuie să cânte în timpul galei, dar apariția a fost anulată. În locul ei a fost confirmată Lady Gaga, care va interpreta piesa "Shallow".

19. Eminem -  Câștiguri totale: 50 milioane dolari

Eminem, impresionat de comediantul Chris D’Elia’s! "M-a imitat perfect, chiar am crezut că sunt eu"

Eminem a fost impresionat de modul cum l-a imitat comediantul Chris D’Elia’s. După ce a văzut prestația acestuia, Eminem a postat pe Tweeter mesajul: "Incredibil! Pentru patru secunde am crezut că sunt chiar eu".

Kit Harington Rose Leslie Game of Thrones

Kit Harington i-a spus soției sale cum se termină Game Of Thrones. Rose nu a mai vorbit cu el trei zile

Kit Harington i-a spus soției cum se va termina ultimul sezon din Game of Thrones, iar aceasta nu a mai vorbit cu el timp de trei zile. Kit și Rose au jucat împreună în serial. Kit îl interpretează pe Jon Snow, iar Rose a fost personajul Ygritte, care a apărut în 17 episoade.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Pink grabs coffee and snacks on her way to MetLife Stadium for "Summer Carnival"

Pink, de nerecunoscut. Cum s-a „deghizat” artista pe străzile din New York, înainte de un concert

Inna/ Foto: Facebook

Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Queen Legend, Brian May Seen with Mystery Woman in Low-Key Ride in LA

Brian May, din nou pe scenă, la două luni de când a suferit un AVC. Imaginile cu artistul sunt virale: „Ce norocoși suntem să te avem!”

Raluka/ Foto: Facebook

Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!