Bucuresti | 102,8FM CALUM SCOTT - ROOTS (NEW PW)

Știri

Childish Gambino Saturday Night Live

Premiile Grammy 2019 | Childish Gambino, marele câştigător! Lista completă a premiaților

Childish Gambino, numele de pe scena muzicii al actorului Donald Glover, a fost marele câștigător la gala premiilor Grammy, care s-a desfășurat duminică, 10 februarie, la Los Angeles. Childish Gambino a obţinut patru trofee, pentru piesa "This Is America".

Lady Gaga prrmiile Grammy 2010

Grammy 2019 | Cele mai extravagante ținute purtate de artiști la galele premiilor Grammy

Pe 10 februarie se va desfășura ediția din acest an a premiilor Grammy. Este un eveniment care atrage toate marile staruri din muzică și nu numai. Ca de obicei, show-ul începe cu parada ținutelor pe covorul roșu. De-a lungul timpului, unii artiști au optat pentru ținute extravagante și au rămas definitiv în istoria galelelor Grammy.

Irina Rimes

Irina Rimes a vorbit despre relația cu iubitul ei! "Nu m-a părăsit, m-a trădat"

Irina Rimes a făcut un interviu neconvențional cu Irina Rimes. Da, a fost posibil la GlobalREC, iar interviul se numește "Eu cu mine". Acesta se concentreză pe genul de întrebări pe care Irina i le-ar adresa Irinei Rimes. Printre ele și cele legate de iubitul său. Artista a spus că a avut un vis ciudat, că iubitul nu o părăsise, dar o trădase.

Andra What's UP petrecere surpriză

Cele mai tari imagini de la petrecerea surpriză a lui What's UP în care a lansat piesa "CuBANii"

What's UP a avut parte de o petrecere surpriză la lansarea noului său single "CuBANii", care este o colaborare cu JO. Whatzy se aștepta la o lansare clasică, dar totul s-a transformat într-un party total.

Laurențiu Duță

Așa arată Ianula, soția lui Laurențiu Duță! Fotografii unice cu cei doi

Laurențiu Duță este foarte discret în ceea ce privește viața personală. Puțini știu că Laurențiu, unul din componeții trupei 3 Sud Est, o cunoaște pe Ianula din școala generală. Povestea lor de dragoste s-a transformat în căsătorie în anul 2006. Cei doi au o fetiță pe nume Lorena. Iată câteva fotogtafii unice cu Laurențiu Duță și soția lui, Ianula.

dorian popa facebook

Hatz Show-ul lui Dorian Popa este aproape gata! Ce include biletul "Super VIP Hatz"

Dorian Popa pregateste un concert-eveniment unic în România - Hatz Show. Pe 28 martie, ora 19:00, Dorian Popa va aduce în acelasi loc cele două ipostaze celebre: cea de entertainer și cea de performer. Una dintre categoriile de bilete puse în vânzare este Super VIP HATZ, cu un număr limitat, care include o experiență inedită, funny și provocatoare, dar și multe cadouri surpriză.

J Balvin Nicki Jam conferință Billboard

J. Balvin, Nicky Jam şi Ozuna vor concerta în România la vară, în cadrul festivalului El Carrusel

J. Balvin, Nicky Jam şi Ozuna se numără printre primele nume anunţate pentru cea de-a doua ediţie a festivalului El Carrusel, care va avea loc în perioada 27 - 30 iunie, pe scenele de la complexul Romexpo din Bucureşti. Anul trecut, la prima ediție au concertat printre alții Maluma și Luis Fonsi.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Pink grabs coffee and snacks on her way to MetLife Stadium for "Summer Carnival"

Pink, de nerecunoscut. Cum s-a „deghizat” artista pe străzile din New York, înainte de un concert

Inna/ Foto: Facebook

Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Queen Legend, Brian May Seen with Mystery Woman in Low-Key Ride in LA

Brian May, din nou pe scenă, la două luni de când a suferit un AVC. Imaginile cu artistul sunt virale: „Ce norocoși suntem să te avem!”

Raluka/ Foto: Facebook

Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!