Bucuresti | 102,8FM CALUM SCOTT - ROOTS (NEW PW)

Știri

Armin van Buuren NEVERSEA 2018

NEVERSEA 2019 | Au fost anunțați artiștii care vor cânta. Printre ei G-Eazy, Last Frequencies, Afrojack

Organizatorii festivalului NEVERSEA au anunțat o parte din artiștii care vor cânta la cea de-a treia ediție a evenimentului. Printre cei confirmați sunt Afrojack, G-Eazy, Jessie J, Lost Frequencies, Steve Aoki, Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Chinese Man, Flux Pavilion, Sub Focus DJ Set & ID, Wilkinson DJ Set & MC AD-APT.

inna miguel petrecere ROC NATION

INNA, alături de Jay-Z, Beyonce, Usher, DJ Khaled, la brunch-ul ROC NATION

INNA a fost invitată ieri la brunch-ul ROC NATION, casă de discuri care o reprezintă în Statele Unite, eveniment care a avut loc în Los Angeles. La acest eveniment au mai participat Jay-Z, Beyonce, DJ Khaled, Usher, Miguel sau P Diddy.

Selena Gomez decolteu

Fotografii unice cu Selena Gomez în costum de baie. Iată cu cine s-a distrat artista la plajă

Selena Gomez a depășit problemele majore pe care le-a avut după despărțirea de Justin Bieber. Selena s-a obișnuit cu gândul că Justin s-a căsătorit cu modelul Hailey Baldwin și că anul acesta vor face nunta. Așadar, Justin Bieber este istorie pentru ea. Cântăreața și-a luat prietenele și s-au distrat la plajă.

Cardi B la premiile Grammy 2019

Surpriză! Iată cu cine a venit Cardi B la premiile Grammy

La gala premiilor Grammy din 2019 au fost o mulțime de surprize. În primul rând, marele câștigător a fost Childish Gambino, deși marii favoriți erau Kendrick Lamar și Drake, ambii nominalizați la câte șapte categorii. Și pe covorul roșu au fost câteva surprize. Cardi B a venit însoțită de Offset, de care spunea că va divorța în viitorul apropiat.

gina pistol ședință foto

Prima imagine cu Smiley și Gina Pistol! Ce a postat vedeta TV: "Haterii vor spune că e Photoshop"

S-a tot vorbit despre faptul că Smiley are o relație cu Gina Pistol. Totuși, niciunul dintre ei nu a recunoscut public și oficial că ar forma un cuplu. Gina Pistol a postat prima imagine cu Smiley. La postarea de pe rețelele de socializare a scris la descriere: "Haterii vor spune că e Photoshop"

advertorial eurolife bilete.ro

(P) Eurolife ERB Asigurări și Bilete.ro lansează En Garde, prima asigurare de bilete din România

Românii își pot recupera integral costurile aferente biletelor la spectacole, în cazul apariției unei situații neprevăzute. Eurolife ERB Asigurări, în parteneriat cu platforma www.bilete.ro, lansează En Garde: prima poliță din România dedicată protecției celor care achiziționează bilete online la spectacole, respectiv evenimente culturale și sportive.

Meghan Trainor premiile Grammy 2019

Premiile Grammy 2019 | Cel mai prost îmbrăcate vedete pe covorul roșu

Duminică, 10 februarie, s-a desfășurat gala de decernare a premiilor Grammy 2019. Ca de obicei, show-ul a început cu parada ținutelor pe covorul roșu. De-a lungul timpului, unii artiști au optat pentru ținute extravagante și au rămas definitiv în istoria galelelor Grammy. Nici această ediție nu a făcut excepție. Iată care au fost cel mai prost îmbrăcate vedete pe covorul roșu.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Pink grabs coffee and snacks on her way to MetLife Stadium for "Summer Carnival"

Pink, de nerecunoscut. Cum s-a „deghizat” artista pe străzile din New York, înainte de un concert

Inna/ Foto: Facebook

Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Queen Legend, Brian May Seen with Mystery Woman in Low-Key Ride in LA

Brian May, din nou pe scenă, la două luni de când a suferit un AVC. Imaginile cu artistul sunt virale: „Ce norocoși suntem să te avem!”

Raluka/ Foto: Facebook

Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!