Bucuresti | 102,8FM DERMONT KENEDY - KISS ME

Știri

51840644_287719078591483_2517322023433142272_n

CONNECT-R își organizează ce mai spectaculoasă zi de naștere!

4000 oameni la #ZiualuiȘtefan

miley cyrus nunta liam hemsworth

Fotografii în premieră de la nunta secretă a lui Miley Cyrus cu Liam Hemsworth

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au căsătorit în secret în luna decembrie a anului trecut. Cei doi au publicat doar câteva imagini de la eveniment. De Valentine's Day, Miley a postat pe Instagram fotografii în premieră de la nunta cu Liam, la care au participat doar membrii familiei și câțiva prieteni apropiați.

Dua Lipa premiile Grammy 2019

Dua Lipa a spus "Te iubesc" în limba română, iar momentul a devenit viral | VIDEO

Printre cei care au sărbătorit Valentine's Day s-a aflat și Dua Lipa. Mulți și-au amintit că artista a postat un video în care spune "Te iubesc" în mai multe limbi printre care și română. Clipul a fost postat pe rețelele de socializare și a devenit viral.

Christian Carino - Lady Gaga gala ELLE 2019

Lady Gaga a rupt logodna de Christian Carino? Ce spune despre relația cu Bradley Cooper

Inițial a părut ca un zvon, dar posibila despărțire a lui Lady Gaga de logodnicul său, Christian Carino capătă tot mai mult contur. Lady Gaga ar fi rupt logodna de Christian, iar multe dintre aparițiile din ultima vreme confirmă o astfel de variantă.

Frozen personaje

Frozen 2 | A fost anunțată oficial data premierei. Când ar putea fi văzut în România | VIDEO

Studioul Disney a făcut public primul trailer al filmului de animaţie "Frozen 2", la cinci ani de la succesul înregistrat cu prima parte. "Frozen 2" va avea premiera în Statele Unite pe 22 noiembrie 2019. Este de așteptat ca și în România filmul să poată fi văzut la aceeași dată, dar încă nu s-a stabilit oficial data premierei la noi în țară.

Ariana Grande la petrecerea Republic Records

Ariana Grande și Kylie Jenner au pierdut peste noapte milioane de followers pe Instagram. Iată de ce

Mau multe celebrități s-au trezit peste noapte că au pierdut milioane de followers pe Instagram. Nu este din cauza unor postări nepotrivite sau a unor restricții impuse de Instagram, pur și simplu, este vorba de schimbările de algoritmi pe care le operează compania ce deține rețeaua de socializare. Este vorba de Facebook.

Cardi B la MTV Video Music Awards 2018

Cardi B și-a făcut un piercing într-o zonă sensibilă, iar rezultatul este spectaculos

Cardi B și-a dezactivat pentru câteva zile contul de Instagram, dar s-a întors pentru a-și promova noul single, care este o colaborare cu Bruno Mars. Imediat după ce a câștigat premiile Grammy pentru "cel mai bun album rap" și "cea mai bună interpretare rap", Cardi B a mers la un salon de tatuaje și piercing-uri din Los Angeles. Ea și-a făcut un piercing în buze, iar rezultatul este spectaculos.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Pink grabs coffee and snacks on her way to MetLife Stadium for "Summer Carnival"

Pink, de nerecunoscut. Cum s-a „deghizat” artista pe străzile din New York, înainte de un concert

Inna/ Foto: Facebook

Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Queen Legend, Brian May Seen with Mystery Woman in Low-Key Ride in LA

Brian May, din nou pe scenă, la două luni de când a suferit un AVC. Imaginile cu artistul sunt virale: „Ce norocoși suntem să te avem!”

Raluka/ Foto: Facebook

Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!