Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE KAWALA - TIME SLIPPING AWAY (NEW PW)

Știri

Taylor Swift. Foto: Getty Images

Primul album vândut în peste un milion de copii, în SUA, în 2020

Folklore, semnat Taylor Swift, a devenit primul album vândut în peste 1 milion de copii, în 2020, în Statele Unite, după ce a revenit săptămâna trecută în Billboard 200, pentru a opta săptămână ca nr. 1, scrie Billboard.com. 

iggy azalea

S-a despărțit de tatăl copilului la 6 luni după ce a născut în secret: “Îmi cresc fiul singură”. Decizia luată de Iggy Azalea

În vară, Iggy Azalea își surprindea fanii cu anunțul că a dat naștere unui băiețel, deși nimeni nu știa că era însărcinată. Acum, rapperița australiană a anunțat pe rețelele de socializare despărțirea de tatăl copilului, rapperul Playboi Carti, în vârstă de 24 de ani, cu 6 ani mai tânăr că ea.

ruby

"Casă de piatră!" Ruby, în rochie de mireasă. Imaginile care au creat confuzie printre fani

Cel mai recent filmulet postat de Ruby pe rețelele de socializare a creat confuzie printre fani: vedeta apare în rochie de mireasă, iar la descriere dă de înțeles că ar fi spus “da” la o cerere în căsătorie.

touche

SICKOTOY lansează Touche, o colaborare fresh cu Misha Miller | Official Video

SICKOTOY lansează piesa Touche, feat. Misha Miller, artista din Republica Moldova a cărei voce se aude pe hit-ul Smoke me.

lidia-buble-razvan-simion-insta

Lidia Buble, adevărul despre relația pe care o are cu Răzvan Simion: ”Suntem doi oameni maturi!”

Vremurile în care Lidia Buble strălucea la brațul lui Răzvan Simion sunt istorie de câteva luni, însă artista a vorbit despre relația pe care o mai are cu acesta.

andreea balan

Andreea Bălan, în vacanță romantică cu noul iubit?! Artista radiază de fericire în imaginile făcute publice pe Instagram

Andreea Bălan a trecut prin momente dificile după ce s-a despărțit de George Burcea, tatăl fiicelor ei, însă aceasta și-a refăcut viața și pare în culmea fericirii.

Camila Cabello. Getty Images

Cum arată astăzi Camila Cabello, după ce până acum a avut mereu părul lung. „Este ireal!”, i-au scris fanii

Camila Cabello și-a surprins fanii cu un nou look. 

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!