Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE GERSTORT ABER GEIL - THANK YOU

Știri

anda adam

Anda Adam, apariție seducătoare în costum de baie. Fanii au înnebunit: ”La tine nu a venit toamna?”

Anda Adam este una dintre artistele de la noi recunoscute pentru aparițiile senzuale și, în ciuda faptului că vremea s-a răcit drastic, aceasta continuă să-și surprindă fanii.

Chris Hemsworth, Elsa Pataky.Foto: Profimedia

Cele 3 reguli de aur ca să ai un corp ca al lui „Thor” Chris Hemsworth

Antrenorul lui Chris Hemsworth a dezvăluit cele trei reguli de aur pe care le poți urma pentru a ajunge să ai un corp ca al lui Thor. 

THE ROCK

Dwayne Johnson, accident urât la sala de fitness. Actorul, filmat cu fața însângerată: “Câteodată lucrurile devin intense”

Să arați ca Dwayne Johnson necesită multă dedicare și timp petrecut în sala de fitness. Actorul plin de mușchi acceptă cele mai grele provocări și nu se dă în lături de la exerciții dificile.

Model Emily Ratajkowski shows off her baby bump in a black cut-out dress with red boots in New York City

A ținut sarcina secretă până acum: cea mai sexy femeie din lume, surprinsă cu burtica pe stradă. Cum a apărut Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski este însărcinată cu primul ei copil. Actriță și model, Emily a dat marea veste pe coperta revistei Vogue.

KIM KARDASHIAN 40 DE ANI

Kim Kardashian, în cea mai sexy poză de anul ăsta. Cum a sărbătorit schimbarea prefixului

De o săptămână, Kim Kardashian sărbătorește în continuu: vedeta de reality show a împlinit 40 de ani și le-a arătat fanilor cât de bine arată la această vârstă.

anna lesko

Anna Lesko, imaginile pe care nu le-ai mai văzut până acum. Cum s-a filmat artista pe TikTok: ”Meserie, te pricepi!”

Anna Lesko este cunoscută pentru aparițiile senzuale, întrucât cântăreața nu ratează nicio ocazie pentru a-și etala trupul perfect, însă aceasta este și o gospodină desăvârșită.

antonia

Imaginile cu Antonia văzute de peste un milion de oameni. Ce face artista cu un pepene

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România și se mândrește cu o siluetă de invidiat chiar dacă a născut trei copii. Artista, însă, se antrenează intens pentru a-și păsta formele apetisante.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!