Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE KAWALA - TIME SLIPPING AWAY (NEW PW)

Știri

INNA

Inna, cea mai îndrăzneață poză de anul ăsta! Ce i-au comentat vedetele din România când au văzut-o așa: “Am dat like de două ori!”

Într-un sfert de oră Inna a primit 25.000 de like-uri pentru o fotografie. Dar nu orice fotografie, ci cea mai îndrăzneață de anul acesta!

shakira gerard pique

Shakira, mai în formă ca la 20 de ani! Vedeta, surprinsă la piscină într-o ipostază de admirat

Shakira este mai în formă ca niciodată și toată planeta a aflat lucrul asta la începutul anului, la prestația fabuloasă de la Super Bowl, alături de Jennifer Lopez.

Adele. Foto: Getty Images

Transformarea ei este spectaculoasă. Adele, siluetă de model, în primul trailer ce marchează debutul ei ca gazdă a SNL

Adele și-a surprins din nou fanii cu silueta ei de model în primul trailer care marchează debutul ei în calitate de gazdă la Saturday Night Live.

Alina Eremia

Alina Eremia lansează "Noi". Apariție surpriză în videoclip: Edi, iubitul artistei

andra barcelona

Andra, look spectaculos în noul clip. Cum arată într-o rochie decoltată și ultra scurtă, cu paiete

Andra, Dony și Matteo au lansat clipul piesei “Barcelona”, iar fanii au fost încântați să o admire pe artistă cu două look-uri sexy. Cântăreața apare într-o rochie animal print și în alta și mai îndrăzneață mov, ultra decoltată și scurtă.

madalina ghenea1

Mădălina Ghenea, în ipostaze nemaivăzute până acum: cum s-a filmat actrița

Nu este o întâmplare că Mădălina Ghenea arată atât de bine întotdeauna. Actrița are câteva ritualuri de înfrumusețare care o ajută să bifeze mereu apariții perfecte pe covorul roșu.

delia

Delia, indignată de ce se întâmplă în lumea artiștilor: ”Bârfiți mai puțin, oricum se află tot!”

Delia este în centrul atenției după ce a transmis un mesaj dur persoanelor care se ocupă de imaginea artiștilor, între care hairstyliști, make-up artiști ori fotografi.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!