Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan DAVID GUETTA - BABY DONT HURT ME (NEW PW)

Știri

MusiCares Person Of The Year Honoring Dolly Parton - Inside

Pink, imagini de pe patul de spital: De parcă infecția cu coronavirus nu ar fi fost de ajuns

A fost un an dificil pentru Pink. După ce în aprilie ea și fiul ei de 3 ani s-au luptat cu coronavirusul, artista în vârstă de 41 de ani a ajuns din nou la spital. Autoarea hitului “What About Us”  și-a fracturat acum glezna.

LOR

Loredana, în cea mai decoltată rochie posibilă. Reacția fanilor este pe măsură: “Ai exagerat!”

Loredana și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale ultra sexy din ultimul an, însă de data aceasta o parte din ei au fost luați prin surprindere.

bjork (1)

Cum arată la 55 de ani controversata cântăreață islandeză Bjork. În urmă cu 19 ani șoca cu rochia-lebădă la premiile Oscar

La sfârșitul anilor ’90, dar și după 2000, Bjork făcea senzație în topurile europene cu muzica sa total diferită de ce era atunci pe piață. A vândut zeci de milioane de albume în întreaga lume și piesele sale au fost pe primele locuri în topurile de specialitate.

Antonia

Cum arăta Antonia când era doar o fetiță. Imaginea inedită face furori pe internet: ”E neschimbată!”

Antonia este, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi. A născut trei copii, dar reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar o imagine surprinsă în copilărie pare să arăte că timpul a stat în loc pentru ea.

Alexandra Stan, într-o rochie mult prea scurtă, lângă bradul de Crăciun. Imaginile făcute publice pe Tik Tok fac furori

Nu trece o zi fără să nu-și surprindă fanii, iar acum Alexandra Stan a făcut din nou furori pe rețelele sociale, deoarece le-a arătat internauților cum se pregătește de Crăciun.

Britney Spears -

Britney Spears și-a surprins fanii cu o nouă tunsoare. Dar reacțiile lor nu au fost cele așteptate: „Aceasta nu e Britney”

Britney Spears le-a prezentat fanilor ei de pe Instagram noua tunsoare.

Billboard and Mastercard present a night with Dua Lipa

Dua Lipa, apariție neobișnuită pe străzile din New York. Cum a fost surprinsă cântăreața de 25 de ani

Dua Lipa, cântăreața britanică în vârstă de 25 de ani, este recunoscută pentru aparițiile glamour, iar de curând aceasta și-a surprins total fanii, întrucât și-a etalat abdomenul perfect sculptat.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!