Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan MR. PROBZ - WAVES

Știri

antonia silueta

Antonia, siluetă de vis: s-a filmat în oglindă în costum de baie ca să își arate trupul lucrat la sală

De cinci ani face sport constant, iar acest lucru este cât se poate de vizibil pe corpul ei. Inspirată și de iubitul ei, Alex Velea, Antonia a devenit și ea pasionată de fitness, iar acum se bucură de rezultatele muncii ei. Și odată cu ea și fanii de pe Instagram :)

Antonia apariție

Antonia, imagine de aproape 100.000 de aprecieri. Ținuta aleasă de cântăreață a făcut furori pe internet: ”Nu am cuvinte”

A adus pe lume trei copii, dar se mândrește cu o siluetă de invidiat. Antonia are abdomenul perfect tonifiat, iar dovadă în acest sens este o imagine făcută publică de curând.

madalina ghenea main

Mădălina Ghenea, întruchiparea perfecțiunii: s-a filmat în lenjerie intimă și a postat clipul pe Instagram. Apoi l-a șters :)

Mădălina Ghenea le-a făcut o surpriză fanilor săi pe de Instagram zilele trecute: aceasta și-a etalat silueta de vis într-un filmuleț pe care l-a postat în feed. Însă “minunea” nu a ținut mult – vedeta a șters la scurt timpul clipul care făcea furori printre fani.

YouTuberi

Cel mai bine plătiți YouTuberi în 2020. La doar nouă ani a câștigat aproape 30 de milioane de dolari

Lista celor mai bine plătite staruri de pe YouTube în 2020 a fost dezvăluită de Forbes. În fruntea clasamentului se află un puști de doar 9 ani, același care a condus topul și anul trecut.

Eva Maruta și Andra

Voce de înger: Eva Măruță a moștenit talentul mamei. Cât de frumos cântă fiica Andrei colinde

A trecut mai bine de un an de zile de când Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, a urcat pe scenă Operei Române din București și a cântat alături de mama ei. Acum, însă, fetița a arătat încă o dată că are o voce ca de înger.

madonna 124

Madonna, selfie în lenjerie intimă la 62 de ani: plină de urme de ventuze și o cicatrice suspectă

La 62 de ani, Madonna pur și simplu refuză să îmbătrânească! Cântăreața este dispusă să încerce toate metodele de înfrumusețare și întinerire pentru a-și menține look-ul fresh pentru cât mai mult timp. Până acum, se pare că îi reușește destul de bine.

Ariana Grande

Ariana Grande s-a logodit! Cine este viitorul soț la artistei și cum arată inelul pe care acesta i l-a dăruit

Ariana Grande și-a surprins fanii cu un anunț surpriză pe Instagram. Artista s-a logodit cu Dalton Gomez și le-a prezentat urmăritorilor ei și inelul de logodnă: „Pentru totdeauna și încă mai mult”.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!