Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan SACO - GOTTA GIVE ME

Știri

fiica nico

Fiica lui Nico se mândrește cu un abdomen cu pătrățele. Imaginile sexy care fac furori pe internet

Nico este una dintre cele mai mândre mămici din showbizul românesc: cântăreața are o fiică superbă, care și-a făcut o mulțime de fani în urma aparițiilor sale la tv.

anna lesko2

Anna Lesko, într-o salopetă cu decolteu amețitor. Fanii au reacționat: ”Ești fabuloasă!”

Anna Lesko se mândrește cu o siluetă de invidiat și arată bine orice ar îmbrăca. De această dată, însă, ea s-a făcut remarcată într-o salopetă simplă.

drame1

Dramele ascunse din spatele succesului: tulburări alimentare și probleme psihice grave. Prin ce calvar au trecut cele mai admirate cântărețe

Faima și lumina reflectoarelor pot aduce aprecieri, critici și opinii negative din partea oamenilor. Iar presiunea de a face parte dintr-o trupă este de multe ori copleșitoare, întrucât ajungi să fii constat comparat cu ceilalți membri.

Cine-este-Smaranda-iubita-lui-Selly.-Ce-urmează-să-facă-împreună-cu-vloggerul-2

Smaranda, iubita lui Selly, irezistibil de senzuală pe rețelele sociale. Tânăra și-a surprins total fanii

Selly, pe numele lui real Andrei Șelaru, este un vlogger care se bucură de un succes răsunător. În același timp, iubita lui, Smaranda, care este studentă la Medicină, face furori pe rețelele sociale.

Gina Pistol

Gina Pistol, adevărul despre sarcină. Prezentatoarea TV a dezvăluit prin ce trece: ”Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare!”

Gina Pistol trăiește cele mai frumoase momente de când a aflat că e însărcinată, însă prezentatoarea TV recunoaște că nu îi e deloc ușor, mai ales că se confruntă cu numeroase probleme.

CLEOPATRA 124

Cleopatra Stratan a aprins imaginația fanilor într-un corset negru de piele. Ce le-a răspuns fanilor care au întrebat-o despre “sarcină”

“Ești superbă!”, așa au reacționat fanii la cea mai recentă ședință foto postată de Cleopatra Stratan pe Instagram.

The Four Feathers Premiere

Tatăl lui Britney Spears rupe tăcerea. Adevărul despre relația cu starul pop: „Îmi iubesc fiica și îmi lipsește foarte mult”

Tatăl cântăreței Britney Spears spune că nu a mai vorbit cu fiica sa din august, în contextul procesului în care cei doi sunt implicați. 

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!