Bucuresti | 102,8FM SEAN PAUL - 2005 - WE BE BURNIN

Știri

elena-gheorghe

Elena Gheorghe, în cea mai scurtă pereche de blugi. Solista de 36 de ani arată ca o puștoaică

Când renunță la ținutele conservatoare, Elena Gheorghe se transformă total. Artista de 36 de ani este recunoscută pentru vocea ei specială, dar și pentru frumusețe. Aflată într-o continuă evoluție și schimbare, aceasta surprinde când arată curaj în vestimentație.

92nd Annual Academy Awards - Show

Probleme de sănătate pentru Elton John. Artistul va fi supus unei intervenţii chirurgicale

Elton John va fi supus unei operaţii de şold, fiind nevoit să-şi reprogrameze concertele de la Paris din octombrie 2021 pentru iunie 2023 şi îşi va relua turneul de adio în ianuarie 2022 la New Orleans, a anunţat artistul în vârstă de 74 de ani, potrivit AFP, transmite Agerpres. 

rihanna (10)

Rihanna, surprinsă în timpul unei întâlniri cu iubitul ei, ASAP Rocky. Accesoriul bizar cu care a atras atenția

 Rihanna este cunoscută pentru aparițiile nonconformiste, în care încorporează mereu cate un accesoriu ieșit din comun, pe care nu multe persoane l-ar purta. De data aceasta, cântăreața, în vârstă de 33 de ani, a atras atenția cu ținuta bizară purtata la o întălnire cu iubitul ei.

alexandra stan

Alexandra Stan, primele imagini după ce partenerul ei a vorbit despre divorț. Artista arată că nimic nu o poate doborî

Chiar dacă se vorbește tot mai mult despre divorțul Alexandrei Stan și chiar Emanuel, bărbatul pe care l-a luat de soț în urmă cu cinci luni de zile, a făcut niște declarații controversate, artista pare să nu se lase afectată.

Mark Hoppus

Mark Hoppus a încheiat a cincea rundă de chimioterapie. Artistul de la Blink-182: ”A ajuns să fie normal să pompez ”otravă” în mine!”

Mark Hoppus, solistul de Blink-182, care a dezvăluit în urmă cu câteva luni că suferă de o formă de cancer, a mărturisit acum că a încheiat a cincea rundă de chimioterapie, motiv pentru care este ”recunoscător”.

Britney Spears

Britney Spears, hotărâtă să se mărite cât mai repede: ”I-ar plăcea o ceremonie pe plajă sau într-o destinație exotică!”

Britney Spears a dezvăluit în urmă cu câteva zile că s-a logodit cu iubitul ei, Sam Asghari, după cinci ani de relație. Acum, o sursă apropiată acesteia a mărturisit că artista pop își dorește să facă nunta ”cât mai repede posibil”.

Ed Sheeran

Ed Sheeran, adevărul despre spectacolele de decernare a premiilor din SUA: "Sunt pline de ură și creează o atmosferă inconfortabilă”

La câteva zile de la gala MTV VMA 2021, Ed Sheeran a vorbit despre ce simte în legătură cu aceste spectacole de premiere a artiștilor din America și cum diferă de cele realizate în Anglia. Cântărețul britanic, în vârstă de 30 de ani, a vorbit despre acest subiect într-un interviu pentru podcastul "The Julia Show," al platformei Audacy.

Ultimele știri

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!