Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA BILLIE EILISH - BIRDS OF A FEATHER (NEW PW)

Știri

KEED

Exclusiv! KEED, deranjat de Killa Fonic : „Minte, iar lucrurile nu s-au calmat între noi”

KEED a venit în studioul PROFM, la Liza & Fere, într-o întâlnire statement în care a anunțat reinventarea sa pe plan muzical și a tranșat toate problemele din trecut.

A7303115

Roata ȚAC ȚAC ȚAC, la OPEN ROAD cu Ralu și Bogdan

Hey, hey, heeey! Dacă ți-e dor să călătorești, dar n-ai nici bani sau e prea greu cu pandemia asta, află că în fiecare zi, între 16 și 19 pe PROFM, cu Ralu și Bogdan ajungi în cele mai îndepărtate zări din lume, fără bilet, fără pașaport verde, fără bani. Cum? Foarte simplu! 

Andreea Bălan, fotografiată în costum de baie, întinsă pe nisip. Apariția vedetei n-a trecut neobservată: ”Cele mai frumoase imagini!”

Lora

Lora, o nouă apariție inedită. Cântăreața s-a fotografiat în colanți, în parc, iar fanii au reacționat: ”Ești perfectă!”

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, Lora ”muncește” din greu pentru a se menține în formă, iar dovadă este ultima imagine făcută publică pe rețelele sociale.

vedete instagram1

Dwayne „The Rock” Johnson, detronat. Top 20 cel mai bine plătite staruri pe Instagram

Dwayne „The Rock” Johnson a fost detronat. Nu mai este cel mai bine plătit star de pe Instagram, în funcție de postările sponsorizate.

andra

Cum a fost sărbătorită Andra de copii și de soț, după ce a strâns 1 milion de fani pe TikTok: "Așa surpriză! Vă mulțumesc și vă iubesc"

Andra nu este iubită numai pentru vocea sa, ci este apreciată și urmărită și pentru activitatea în televiziune, dar și pentru deschiderea pe care o are față de fanii ei când vine vorba să împărtășească cu ei momente din viața de familie. Atât soțul, Cătălin Măruță, cât și cei doi copii, David și Eva, sunt adevărate staruri în mediul online, însă Andra este fruntașă și la acest capitol. Recent, vedeta a adunat un milion de fani pe TikTok.

lavinia pîrva

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică, apariții una și una. "Așa trăsături reușite ca ale tale, Lavinia, puține femei au în țară"

În ultimul timp, după ce a devenit mămică, Lavinia Pîrva a îmnceput să aibă apariții publice tot mai bune. Mereu atent aranjată și îmbrăcată după ultima modă, soția lui Ștefan Bănică impresionează nu numai în emisiuni tv, ci și pe Instagram, acolo unde și-a strâns o comunitate fidelă și numeroasă.

Ultimele știri

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Julia Fox și Kanye West

Julia Fox, declarații despre relația pe care a avut-o cu rapperul Kanye West: „Am fost folosită ca o piesă de șah”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!