Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

Știri

anda adam si iubitul

Anda Adam, cerere în căsătorie într-un tărâm de basm. Imaginile sunt spectaculoase: "Am plâns de bucurie. A fost ca într-un film"

Anda Adam a avut parte de surpriza vieții ei din partea iubitului. Plecați în vacanță în Cappadocia, Turcia, cei doi s-au întors logodiți. Un inel scump tronează de acum pe inelarul cântăreței, care a găsit din nou dragostea, nu la multă vreme de când a divorțat de tatăl fiicei ei.

lora

Lora suferă și acum după pierderea mamei: "Am atins un prag al durerii atât de mare, că s-a transformat tot în mine"

Anul trecut, Lora și-a pierdut mama, după ce cea mai dragă ființă a cântăreței a capitulat în fața nemilosului cancer la sân. Aproape șase ani s-a chinuit Mihaela Petrescu cu boala, a trecut prin tratamente grele, dar nu a reușit să învingă. Nu mulți știu, dar Lora l-a pierdut și pe tatăl său când avea numai patru ani.

karmen dubai1

Karmen, cele mai spectaculoase aparații de până acum. Cum s-a fotografiat celebra cântăreață

Preocupată de aspectul fizic, Karmen, pe numele ei real Carmen Simionescu, nu lasă să treacă nici măcar o zi fără a-și impresiona fanii de pe rețelele sociale.

Ed Sheeran conferinta Festivalul de Film de la Berlin

Ed Sheeran, imagini rare pe internet, la câteva zile după ce a anunțat că are Covid-19. Cum s-a filmat alături de soție

Au trecut câteva zile de când Ed Sheeran a dezvăluit că a fost depistat pozitiv pentru coronavirus, iar acum acesta a făcut public un videoclip inedit în care apare alături de soția lui.

ruby

Ruby, simplitate cuceritoare. Cea mai scurtă și mulată rochie i-a venit ca turnată brunetei

Ruby, una dintre cele mai senzuale prezențe din showbizul românesc, știe cum să-și țină admiratorii aproape chiar și când nu scoate muzică. Foarte activă pe rețelele sociale, unde le arată celor aproape 1,5 milioane de urmăritori frânturi din viața ei, bruneta îi surprinde deseori cu imagini provocatoare.

britney spears

Britney Spears e pe cale să scape de tutela tatălui ei, dar supărarea nu s-a stins: "Familia m-a rănit mai tare decât ați putea ști"

Britney Spears este fericită că în curând poate scăpa oficial de tutela tatălui ei și că-și poate trăi viața după bunul ei plac, însă unele lucruri încă o mai macină. După ce a căpătat o voce și curajul de a spune lucrurilor pe nume, artista de 39 de ani continuă să împărtășească mesaje puternice cu fanii săi, mizând pe cartea sincerității.

KEED

KEED: De unde au apărut problemele în ȘATRA BENZ?

KEED a vorbit deschis aseară, la Liza & Fere, despre motivul pentru care ȘATRA BENZ nu mai există. 

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!