Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA THEO ROSE - NU MA DUC LA CLUB (NEW PW)

Știri

2021 Billboard Music Awards - Show

Probabil cea mai spectaculoasă transformare de Halloween. The Weeknd, de nerecunoscut ca Don Vito Corleone

The Weeknd este un mare fan Halloween. În fiecare an, artistul a surprins cu transformările sale, însă în 2021 a reușit probabil cel mai spectaculos look de până acum. A fost de nerecunoscut în rolul lui Don Vito Corleone din „The Godfather”.

Antonia

Antonia, imagini rare din concediul petrecut în Turcia. Cum s-a fotografiat celebra cântăreață

Aflată în Turcia, acolo unde se bucură de o vacanță alături de logodnicul ei, Alex Velea, Antonia a făcut publice mai multe imagini inedite, despre care a spus că a depus un pic de efort pentru a le realiza.

ed sheeran

Ed Sheeran şi-a lansat al patrulea album de studio în timp ce se află în izolare. De ce este preferatul lui

Ed Sheeran şi-a lansat vineri al patrulea album de studio, "=", în timp ce se află în izolare după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Mădălina Ghenea, spectaculoasă la un eveniment din Los Angeles

Mădălina Ghenea, spectaculoasă la un eveniment din Los Angeles. Ținuta actriței a atras privirile celor din jur

Recunoscută pentru aparițiile spectaculoase, Mădălina Ghenea a fost mereu în centrul atenției, iar acum actrița româncă a făcut furori în Los Angeles, acolo unde a participat la un eveniment.

alexandra stan

Alexandra Stan confirmă divorțul, la doar câteva luni de la nuntă. "Nu mai sunt căsătorită. S-au întâmplat multe"

La doar câteva luni de la nuntă, Alexandra Stan este din nou o femeie singură. Deși au apărut tot felul de zvonuri cu privire la despărțirea de cel cu care se măritase în aprilie, artista nu spusese nimic până acum. Invitată la o emisiune tv, solista a recunoscut că a divorțat.

Cover Story_Iuliana Panache

Iuliana Panache, Director PROFM: „Pentru mine, radioul este a doua dragoste”

Dacă vă întrebați ce au în comun radioul, jurnalismul și antreprenoriatul, răspunsul este simplu: Iuliana Panache, noul Director PROFM, în cadrul grupului DIGI | RCS & RDS.

cristina stefania

Iubita lui Speak, atrăgătoare și în ținute sport. Cristina Ștefania a ieșit din casă în colanți scurți și un top cu vedere la abdomen

Cristina Ștefania este din ce în ce mai populară în peisajul monden autohton. Cântăreață și dansatoare, tânăra din Galați se bucură de avantajele celebrității, fiind una dintre persoanele publice cu cele mai multe contracte de imagine, dar și cu mulți fani care o copleșesc cu laude la fiecare postare pe care o pune pe rețelele sociale.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!