Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA PAUL DAMIXIE - I GOT IT ALL (NEW PW)

Știri

elena gheorghe

Elena Gheorghe a trecut printr-o perioadă neagră. 11 membri ai familiei au fost infectați cu coronavirus: "Am sunat la fiecare spital"

În ultimul timp, fanii Elenei Gheorghe au observat că aceasta nu mai era deloc activă pe rețelele sociale, deși, în mod normal, nu exista vreo zi în care să nu posteze sau să facă InstaStories. Artista a lăsat să se înțeleagă că a trecut printr-o perioadă grea, iar acum a venit cu lămuriri: nu mai puțin de 11 membri ai familiei sale au fost infectați cu coronavirus.

The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Benefit Celebrating the Opening of Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology, Arrivals, The Metropolitan Museum of Art, NYC, New York, America - 02 May 2016

Zayn Malik și Gigi Hadid s-au despărțit. Mama modelului îl acuză pe artist că ar fi lovit-o. Reacția fostului membru One Direction

Gigi Hadid și Zayn Malik și-au spus adio, susțin mai multe surse pentru People. Modelul în vârstă de 26 de ani și cântărețul de 28 de ani s-ar fi despărțit din cauza unei dispute cu mama ei, Yolanda, notează Just Jared. 

Andreea Bălan

Andreea Bălan, despre cele mai grele momente din viața ei: ”Aceste experiențe au fost lecții de viață care m-au transformat!”

Viața nu a fost deloc ușoară pentru Andreea Bălan, însă artista a reușit să-și păstreze zâmbetul pe chip și, mai mult de atât, a găsit puterea de a vorbi despre momentele dificile din viața ei.

ariana grande casa

Ariana Grande și-a vândut casa din Hollywood, după ce a obținut ordin de restricție contra hărțuitorului care a amenințat-o cu moartea

Ariana Grande se mută din Hollywood Hills, la mai puțin de un an după ce a cheltuit 13,7 milioane de dolari pe o locuință impresionantă. Artista în vârstă de 28 de ani a vândut acum casa pentru 14 milioane de dolari, la doar câteva săptămâni după ce a obținut un ordin de restricție de 5 ani împotriva hărțuitorului care a amenințat-o cu moartea. 

Inna

Inna, imagini de aproape 70.000 de aprecieri pe rețelele sociale. Cum s-a fotografiat cântăreața

Inna adoră să călătorească, iar în ultimele luni, când concertele pe care le-a susținut au fost mult mai puține din cauza pandemiei de coronavirus, artista a petrecut multe zile departe de țară.

Alexandra Stan

Alexandra Stan, cea mai extravagantă apariție. Motivul pentru care cântăreața a fost taxată de un fan: ”Parcă ești mamaie!”

Alexandra Stan este recunoscută pentru aparițiile extravagante și nu ratează nicio ocazie pentru a poza provocator, iar dovadă sunt ultimele imagini făcute publice pe rețelele sociale.

abba (6)

Nici bine nu s-au reunit, că se și despart definitiv. După lansarea albumului Voyage, membrii trupei ABBA pornesc pe drumuri separate

La aproape 40 de ani de când porneau pe drumuri separate, membrii trupei ABBA le-au făcut o bucurie fără margini fanilor vechi și noi când au anunțat că se reunesc pentru un nou album. Din păcate, însă, cei patru artiști au transmis că este vorba despre un material singular, albumul "Voyage" fiind cel care va pune capăt definitiv aventurii lor muzicale. 

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!