Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER SPIKE - SOARELE (NEW PW)

Știri

smiley-selfie-iarba-verde

Smiley, fotografiat în ipostaze romantice cu Gina Pistol: ”M-am trezit pupat și îmbrățișat!”

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz și, după ani de zile în care și-au trăit povestea de iubire departe de ochii curioși ai fanilor, acum, aceștia nu se mai ascund.

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, într-o rochie neagră, cu crăpătură imposibil de ignorat. Cântăreața și-a cucerit fanii imediat: ”Cea mai frumoasă!”

Anca Țurcașiu este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat chiar și la 51 de ani.

jessie j (5)

Jessie J, primele declarații după ce s-a despărțit de iubitul ei: ”Nu s-a întâmplat nimic dramatic, suntem prieteni!”

Jessie J, celebra cântăreață cunoscută pentru piesele ”Flashlight” și ”Who You Are”, s-a despărțit de iubitul ei, Max Pham, după doar șapte luni de relație.

delia-fresh-instagram

Delia și poza de 40.000 de like-uri. Artista a înlocuit hainele supradimensionate cu o fustă scurtă și mulată

Schimbările dramatice de look o definesc pe Delia, care este una dintre cele mai nonconformiste artiste de la noi din țară. De curând, însă, ea și-a impresionat din nou fanii, când a renunțat la hainele supradiemnsionate și a îmbrăcat o fustă scurtă și strâmtă.

Ed Sheeran

Ed Sheeran a anunțat că este infectat cu coronavirus, cu câteva zile înainte de a-și lansa albumul. "Voi face spectacolele de acasă"

Starul pop britanic Ed Sheeran a anunţat, duminică seară, 24 octombrie, că a primit rezultat pozitiv la testul pentru COVID-19, cu mai puţin de o săptămână înainte de lansarea foarte aşteptată a noului său album, "=".

nicole-cherry-insarcinata

Nicole Cherry a avut parte de surpriza vieții ei. A fost cerută în casatorie de iubitul ei, cu puțin timp înainte de a naște

Nicole Cherry trăiește o perioadă magică. Artista care a crescut în ochii publicului va naște în scurt timp o fetiță și a primit, zilele trecute, și inelul de logodnă de la iubitul său.

Mira

Mira, într-o rochie scurtă, lângă noul ei bolid. Fanii au reacționat imediat: ”Superbă!”

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, Mira și-a impresionat fanii în repetate rânduri. Acum, însă, ea este foarte fericită și a făcut o mărturisire inedită pe rețelele sociale.

Ultimele știri

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Julia Fox și Kanye West

Julia Fox, declarații despre relația pe care a avut-o cu rapperul Kanye West: „Am fost folosită ca o piesă de șah”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!