Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER SPIKE - SOARELE (NEW PW)

Știri

LA Art Show Opening Night, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 29 Jul 2021

Rita Ora, mesaj emoționant pentru sora ei, care a împlinit 33 de ani: ”Nu aș fi putut să trăiesc fără tine!” Cât de frumoasă este Elena

Rita Ora, celebra cântăreață în vârstă de 33 de ani, a făcut public un mesaj emoționant, însoțit de câteva fotografii în care apare alături de sora ei. Elena a împlinit 33 de ani, iar cântăreața cunoscută pentru piesa ”Let You Love Me” a marcat momentul printr-o postare pe rețelele sociale.

anca turcasiu

Anca Țurcașiu a găsit puterea de a merge mai departe, la un an de la divorț: "Am învățat să iert. Am sufletul liniștit"

După 22 de ani de căsnicie, în vara lui 2020, Anca Țurcașiu anunța că a divorțat de medicul stomatolog Cristian Georgescu. A trecut peste dezamăgire și a reușit să-și reclădească încrederea în ea. Astăzi, poate spune că a iertat și că este liniștită. Mai mult, e gata să dea din nou o șansă iubirii.

Anna Lesko

Anna Lesko a pozat din nou senzual, dar mesajul ei i-a cucerit pe fani. "Frumusețe și inteligență, raiul pentru orice bărbat"

Anna Lesko debordează de senzualitate. Indiferent că se află pe scenă, la emisiuni, în vacanță sau în bucătărie, blonda știe să-și pună în valoare magnetismul și toate atuurile fizice. Recent, aceasta a pozat din nou provocator, dar, spre deosebire de alte dăți, mesajul postat a fost cel care le-a atras atenția atât bărbaților, cât și femeilor.

Justin Bieber

Justin Bieber, artistul cu cele mai multe nominalizări la MTV Europe Music 2021. Când vor fi anunțați câștigătorii

Justin Bieber este artistul cu cele mai multe nominalizări la premiile Europe Music (EMA) de anul acesta, acordate de postul de muzică MTV, cu un total de opt. Următorii pe listă sunt Doja Căt şi Lil Nas X, cu câte 6, şi de Ed Sheeran, Olivia Rodrigo şi The Kid Laroi, cu câte 5 nominalizări, transmite miercuri EFE, citata de Agerpres.

inna

Inna, în cel mai atipic costum de baie, care nu lasă mult loc imaginației. Este cea mai îndrăzneață apariție a solistei

Inna, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, cu mare succes internațional, se află zilele acestea în Ibiza, unde va cânta la o gală de box. Ca de obicei, bruneta știe să îmbine utilul cu plăcutul, așa că și-a rezervat câteva zile doar pentru relaxare. 

loredana groza 5

Loredana Groza, o nouă ținută îndrăzneață. Artista a apărut cu decolteul la vedere, iar fanii au reacționat: "Superbă artistă"

Loredana Groza adoră să fie în centrul atenției și reușește acest lucru prin ținutele îndrăznețe pe care le poartă ori de cate ori are ocazia. De curând, artista de 51 de ani și-a impresionat fanii de pe rețelele sociale când a apărut cu sutienul la vedere.

27th Annual ELLE Women in Hollywood Celebration, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 19 Oct 2021

Ciara, cea mai discutată apariție la un evenimend monden, la Hollywood. Rochia care a atras atenția tuturor

Ciara a cucerit toate privirile la gala „Women In Hollywood” organizată de revista Elle USA, care celebrează cele mai puternice femei din industria entertainmentului.

Ultimele știri

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Julia Fox și Kanye West

Julia Fox, declarații despre relația pe care a avut-o cu rapperul Kanye West: „Am fost folosită ca o piesă de șah”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!