Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER ARMIN VAN BUUREN - FOREVER (NEW PW)

Știri

62nd Annual GRAMMY Awards - Inside

Gwen Stefani, imagini nemaivăzute de la logodna cu Blake Shelton. Cântăreața a aniversat un an de zile de când a fost cerută de soție

Gwen Stefani și Blake Shelton formează, fără doar și poate, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood, iar acum cei doi au sărbătorit un an de zile de când s-au logodit. Cu această ocazie, cântăreața a făcut publice mai multe imagini nemaivăzute de când partenerul ei a cerut-o de soție.

dorian popa si iubita lui

Iubita lui Dorian Popa și-a pus silueta în valoare într-o rochie creată chiar de ea. Cât de bine arată Claudia în ținute mulate

Dorian Popa este un bărbat mândru. De ani buni o are la braț pe Claudia Iosif, cea care îi este alături la fiecare pas. Aceasta este designer vestimentar și și-a creat o comunitate numeroasă pe Instagram, acolo unde pozează deseori în creațiile sale.

Jessie J

Jessie J, selfie în oglindă, în lenjerie intimă. Cât de bine arată fosta iubită a lui Channing Tatum

Jessie J nu are doar una dintre cele mai bune voci din industria muzicală de peste Ocean, ci și un corp superb, pe care îl întreține prin numeroase activități fizice. Acest lucru s-a văzut și într-un selfie în oglindă, în care solista apare doar lenjerie intimă.

Gina Pistol

Gina Pistol, apariție inedită la mai bine de opt luni de când a devenit mamă. Cum s-a fotografiat partenera lui Smiley

Vestea că e însărcinată a surprins-o total pe Gina Pistol, căreia medicii îi spuseseră că șansele să devină mamă sunt foarte mici. Astfel, prezentatoarea TV a ales să se concentreze doar pe îngrijirea fiicei ei, de care e nedespărțită de când a venit pe lume.

ruby

Ruby și rochia mulată care i-a făcut pe fani să o întrebe dacă e însărcinată. Răspunsul amuzant dat de senzuala solistă

Urmărită de aproape 1,5 milioane de oameni pe Instagram, Ruby are grijă să întrețină o atmosferă pozitivă pe rețelele sociale. Aceasta își ține fanii la curent cu tot ce face și îi încântă de fiecare dată cu aparițiile îndrăznețe, dar și cu energia ei. 

kelly osbourne

Kelly Osbourne, internată din nou într-o clinică de dezintoxicare. Cântăreața a recidivat în timpul pandemiei

Kelly Osbourne a fost internată într-o clinică de dezintoxicare din Texas, Statele Unite ale Americii, după ce a revenit la consumul de alcool în timpul pandemiei, după patru ani de sobrietate, transmite Daily Mail.

andreea balan

Andreea Bălan, în costum de baie, în Egipt. Imaginile făcute publice au făcut furori printre fani: ”Se vede că ești schimbată mult!”

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste din România, Andreea Bălan a plecat într-o vacanță în Egipt, iar imaginile făcute publice pe rețelele sociale i-au impresionat pe fani.

Ultimele știri

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Julia Fox și Kanye West

Julia Fox, declarații despre relația pe care a avut-o cu rapperul Kanye West: „Am fost folosită ca o piesă de șah”

Celine Dion, la JO de la Paris 2024

Fanii lui Celine Dion, revoltați după ce s-a spus că a făcut playback la JO de la Paris: „De ce aveți nevoie să denigrați? E bolnavă!”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!