Bucuresti | 102,8FM AVA MAX - OMG WHATS HAPENNING

Știri

crush si alexandra ungureanu

CRUSH + Alexandra Ungureanu - Copiii din noi (Lyric Video)

In prima saptamana de scoala, baietii de la Crush si Alexandra Ungureanu isi aduc aminte de momentele frumoase ale copilariei. Radu Cernautan si Sorin Seniuc continua colaborare cu Alexandra Ungureanu si lanseaza lyric video-ul “Copiii din noi”, alaturi de Cat Music.

liviu teodorescu

Liviu Teodorescu - Prefa-te | #LiTEmoments

Liviu Teodorescu, una dintre cele mai speciale voci masculine din Romania, continua povestea #LiTEMoments si lanseaza cea de-a treia piesa.

lady-gaga

Lady Gaga a anunțat că suferă de o boală incurabilă

La scurt timp după ce a anunțat că va face o pauză în cariera muzicală, Lady Gaga a confirmat faptul că suferă de o boală gravă care îi provoacă dureri groaznice în tot corpul.

mcdonalds

Cum te păcălesc angajaţii de la McDonald’s! Mai puţini cartofi prăjiţi

McDonald’s se confruntă cu o serie de acuzaţii în mediul online, cu privire la faptul că angajaţii sunt învăţaţi cum să dea mai puţini cartofi la o porţie mare.

messi-zambet-victorie

Messi și-a arătat tatuajul intim pe care doar soţia sa îl vedea

Lionel Messi are multe tatuaje, dar unul îl vedea doar soţia sa, asta pentru că este în zona inghinală. Totuşi, el a fost dezvăluit din greşeală.

david-beckham-baie

Cum a răspuns David Beckham la afirmaţia că a apelat la botox pentru a arăta mai tânăr

David Beckham are 42 de ani, dar nu-i arată mai deloc. Chiar dacă este căsătorit şi are patru copii, Beckham nu duce lipsă de admiratoare.

solange

OMG! Sora lui Beyonce și-a schimbat total look-ul și a isterizat Instagramul

Solange Knowles i-a lăsat mască pe fanii de pe Instagram după ce a postat o fotografie dintr-un pictorial recent, care o înfățișează tunsă extrem de scurt și blondă.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!