Bucuresti | 102,8FM SIA - IMMORTAL QUEEN (NEW PW)

Știri

celia

Celia feat. Karym - La doua capete (Official Video)

Dupa o pauza de peste patru ani, Celia lanseaza "La doua capete" (feat. Karym). Piesa este produsa de Claudiu Cota si Dragos Alexandru Damsa, iar de mix si master s-a ocupat Bunicu Magic.

Smiley & Guess Who_Ce ma fac cu tine de azi (1)

Smiley & Guess Who - Ce mă fac cu tine de azi? (Official video)

Smiley este un artist de 10. El a lansat a ţaptea piesă din proiectul aniversar #Smiley10, prin care și-a propus să lanseze o piesă nouă în fiecare lună, mereu pe data de 10.

chester-bennington-608540l

Ultima fotografie a lui Chester Bennington înainte de a se sinucide

Văduva lui Chester Bennington, Talinda, a publicat pe Twitter o fotografie a muzicianului, ultima înainte ca muzicianul să se sinucidă pe 20 iulie, cu scopul de a trage un semnal de alarmă în privinţa depresiei şi a sinuciderii.

nbsp-Jo-a-lansat-o-noua-piesa---quot-Mesajul-meu-quot

JO - Stinge-mi luna (Official Single)

Toamna a venit cu o noua surpriză din partea lui Jo. După ce a sărbătorit alături de prieteni, vedete şi oameni din media, cărora le-a cântat în premieră cel mai nou single, Jo lanseaza oficial Stinge-mi luna.

alina-eremia-ulivesession

Alina Eremia - NaNaNa (ULive Session)

ULive Session continuă cu Alina Eremia şi piesa NaNaNa, o versiune live cu band şi o abordare diferită şi cool a piesei.

rihanna-fenty-header-bun

Ţinuta transparentă cu Rihanna a atras toate privirile la lansarea Fenty Beauty

Rihanna ştie să atragă toate privirile atunci când are nevoie de atenţie. Aşa s-a întâmplat şi la lansarea unei linii de produse cosmetice.

jennifer-lopez-concert-las-vegas3-HEADER

Jennifer Lopez, poziţii indecente la concertul din Las Vegas

La 48 de ani, Jennifer Lopez arată într-un mare fel, dar şi ne arată cam cât de sexy este. La concertul din Las Vegas a arătat chiar mai mult decât şi-ar fi imaginat spectatorii.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!