Bucuresti | 102,8FM AVICII - WAITING FOR LOVE

Știri

chirila

Tudor Chirilă, mesaj tranșant în prima zi de școală!

Tudor Chirilă a postat luni un mesaj pe Facebook prin care își exprimă nemulțumirea cu privire la modul în care unele școli aleg să desfășoare prima zi a elevilor în unitățile de învățământ, mai ales că, spune el, probabil că numai Dumnezeu poate să mai salveze învățământul românesc.

smiley

Smiley a trecut la cratiță! Video-ul în care face clătite a înnebunit Internetul

Smiley ne-a vrăjit iremediabil cu talentul său vocal, dar niciodată nu ne-a dat de înțeles că ar fi priceput și în bucătărie...Of, dacă am fi știut...

matteo

Matteo feat Uddi - Bloody Mary (Official Audio)

"Buna, Marie!", hitul lansat de Matteo si Uddi la inceputul verii, are de acum si o varianta in limba engleza si in limba spaniola.

gaga

Lady Gaga, anunț trist către fani! Motivul pentru care își întrerupe cariera muzicală

Fiecare mare artist se lovește, la un moment dat, de o perioadă în care are nevoie de liniște, iar acum a venit și rândul lui Lady Gaga, care a anunțat că după terminarea turneului său mondial se va retrage pentru o perioadă nedeterminată.

calvin harris

Calvin Harris - Hard to Love (Official Video) ft. Jessie Reyez

După ce a făcut senzație cu piesa și videoclipul "Feels", featuring Big Sean, Katy Perry și Pharrell, Calvin Harris lovește din nou, de această dată cu o colaborare cu o artistă din Toronto - Jessie Reyez.

fifty shades

A apărut trailerul "Fifty Shades Freed" și fanii sunt deja în delir (VIDEO)

Partea a treia a poveștii de dragoste dintre Anastasia și Christian Grey se va numi "Fifty Shades Freed" și are, începând cu 10 septembrie, un trailer cel puțin interesant.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow, pictorial topless la 44 de ani, pentru propria revistă

Gwyneth Paltrow s-a gândit la o strategie de PR excelentă atunci când a decis să lanseze primul număr al revistei sale pe piață. Mai exact, artista a pozat topless, la 44 de ani, pentru varianta printată a revistei Goop.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!