Bucuresti | 102,8FM FAYDEE - CRAZY

Știri

tort

Cea mai bună modalitate de a tăia un tort, după o metodă matematică

Și tu tăiai feliile de tort în formă de triunghi? Ei bine, la fel ca noi, se pare că până acum ai procedat greșit.

it2

Filmul de groază "IT", acuzat că afectează imaginea clovnilor

N-am putut să nu preluăm știrea asta, mai ales că ne aflăm printre cei care nu mai au răbdare să vadă filmul, iar din ce se aude, pare a fi unul dintre cele mai tari filme de groază ever, deja cu încasări record.

adidas

Cu ocazia Oktoberfest, Adidas a lansat pantofi dintr-un material anti-vomă şi anti-bere

Știi vreun prieten care are nevoie de așa ceva? Dacă da, îl poți informa că Adidas tocmai ce a lansat încălțările perfecte pentru astfel de distracții, deși noi am fi convinși că și niște cizme banale de cauciuc și-ar fi făcut treaba :)

meci

Oficialii echipei Atlanta Braves şi-au cerut scuze după o gafă colosală

Inspirația nu e tocmai la ea acasă în Atlanta, asta după ce organzatorii meciului de baseball dintre Miami Marlins din Florida și echipa Atlanta Braves au pus melodia "Rock you like a hurricane", practic celor care au fugit din fața uraganului Irma.

fergie

Fergie - You Already Know ft. Nicki Minaj

Ce colaborarea putea fi mai hot decât una între Fergie și Nicki Minaj, care să vină la pachet și cu un videoclip cel puțin la fel de senzual? Cele două artiste și-au unit forțele și au lansat ”You Already Know”, o piesă nouă care face parte de pe albumul ”Double Dutchess” al lui Fergie.

tim-cook-iphone

S-au lansat iPhone 8 şi iPhone X! Prețuri, foto + specificații

Aşteptarea s-a terminat. Apple a lansat noile terminale printre care iPhone 8 şi iPhone X. De asemenea, compania a trecut la noul sistem de operare iOS 11. Prezentarea a avut loc în Steve Jobs Theater din Cupertino, California.

morgan-freeman

VIDEO | Surpriza lui Morgan Freeman pentru o româncă participantă la Untold

Ediţia din 2017 a festivalului Untold a fost una epică. Totuşi, ecourile evenimentului încă nu s-au stins nici la o lună după festival. Morgan Freeman i-a oferit o surpriză unei românce care a participat la Untold.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!