Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE BEBE REXHA - IF ONLY I (PROFM EDIT)

Știri

beyonce

OMG! Beyonce e din ce în ce mai HOT și nu se ferește să ne arate asta ! (VIDEO)

Are 3 luni de când a născut gemeni, iar dacă lumea se aștepta ca Beyonce să ducă vreo luptă acerbă cu kilogramele în plus, ei bine, se înșela amarnic, pentru că diva arată în prezent absolut excepțional!

shakira-gerard-pique-surprinsi

Prima reacție a lui Pique după zvonurile privind despărţirea de Shakira

Știrea conform căreia Shakira s-ar fi despărțit de soțul ei, fotbalistul Gerard Pique, a împânzit întreaga presă încă de weekendul trecut.

54ee010c96099dfe56f81e0a lady-gaga-american-horror-story

Mesaj cutremurător postat pe contul lui Lady Gaga! Motivul pentru care și-a anulat tot turneul european

Lady Gaga nu traversează cea mai bună perioadă a vieții sale, asta după ce în ultimul timp s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, care au adus-o inclusiv pe patul de spital.

mira1

Prima fotografie cu Mira de la DJ Project, după accidentul de luni seară

Luni seara, trupa DJ Project a fost implicată într-un accident rutier grav, care s-a soldat cu rănirea a patru persoane. Mira, solista trupei, alături de ceilalți doi membri ai band-ului (DJ Maxx și Gino Manzotti) au fost transportați la spital, iar pe contul de Facebook al Mirei a fost postată o fotografie de acolo.

dj-project

Membrii trupei DJ Project, răniţi grav într-un accident rutier

Cei trei membri ai trupei DJ Project au fost răniţi, luni, într-un accident rutier produs pe DN 7, în judeţul Vâlcea. Cei doi bărbați, alături de solistă, care se alăturase trupei cu doar două zile în urmă, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. 

floyd-mayweather-header+cut

Mayweather a făcut show într-un club de striptease! Ce le-a făcut dansatoarelor (VIDEO)

Floyd Mayweather încă petrece după victoria în faţa lui Conor McGregor pe 27 august. El ar fi încasat 350 de milioane de dolari. De altfel, lui i se mai spune Floyd 'Money' Mayweather.

fonsi

Luis Fonsi are PIESĂ NOUĂ! Ascultă și tu "Party Animal"

După megasuccesul lui "Despacito", Luis Fonsi ne încântă din nou, de data asta cu o colaborare alături de artistul jamaican Charly Black - "Party Animal".

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!