Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ZEDD - GET LOW

Știri

rihanna

Rihanna, o nouă gafă vestimentară! Așa arată ținuta care i-a scandalizat pe criticii vestimentari (FOTO)

Face Rihanna ce face și de aproape fiecare dată când participă la un eveniment monden, reușește să scoată tot ce e mai rău din gura criticilor de modă.

manichiura

Selfie hairy nails. Știi vreun model de manichiură mai dubios ca ăsta?

În cazul în care credeai că le-ai văzut pe toate, ei bine, te anunțăm că lucrurile nu stau chiar așa. Da, știm, există deja manichiura cu catifea, puf, păr....dar cu fețe de oameni nu văzusem până acum. Ah, și bonus, unghiile sunt ornate și cu păr!

bocelli

Clipe tensionate pentru tenorul Andrea Bocelli. A fost spitalizat de urgenţă!

Tenorul italian Andrea Bocelli a fost internat, joi, în Pisa, Italia, după ce a suferit o lovitură la cap, în urma unei căzături de pe cal, informează La Vanguardia.

divort

Un nou DIVORȚ RĂSUNĂTOR în lumea muzicii! După 8 ani de căsnicie, și-au spus adio

"Suntem și vom fi mereu uniți". Așa se termină declarația comună pe care cei doi au decis să o ofere, în cel mai civilizat mod, publicului.

delia

Taxi x Delia - Inadaptat (Official Video)

Intr-o lume plina de culoare unde fericirea pare ca e prezenta la orice colt, Taxi si Delia colaboreaza pentru un proiect manifest, nonconformist, care vorbeste despre realitatea pura in care traim. Noua lor piesa, “Inadaptat”, este compusa de Dan Teodorescu, iar de orchestratie s-a ocupat Alex Cotoi. Clipul regizat de Ironic pune in scena o lume psihedelica, cu pattern-uri si simboluri fundamentale.

fgfdgf

OMG! Selena Gomez, poze de pe patul de spital, după ce a făcut TRANSPLANT de RINICHI!

Multă lume s-a întrebat de ce Selena Gomez a ales să stea departe de ochii presei în ultimul an, însă foarte puțini sunt cei care știu că artista suferă de lupus - o boala autoimuna ce schimba radical viata pacientului si in care sistemul imunitar identifica in mod gresit celule, tesuturile și organele sanatoase ca fiind straine organismului și, prin urmare, le ataca.

lana del rey

Lana Del Rey - White Mustang (Official Video)

Lana Del Rey lansează piesă după piesă, toate de pe albumul ”Lust For Life”, și o face într-un mare fel, pentru că toate sună extraordinar de bine!

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!