Bucuresti | 102,8FM SMILEY - CUM TE VAD EU (NEW PW)

Știri

ihone8-gsmarena

VIDEO | Au apărut primele imagini cu noul iPhone, cu câteva ore înainte de lansare

Ca de obicei în ultimi ani, compania Apple a încercat să ţină "la secret" toate detaliile legate de noile terminale. S-a vorbit şi s-a speculat mult pe tema noului sau noilor iPhone-uri.

rihanna

Rihanna și-a lansat propria linie de cosmetice! Cum arată produsele (VIDEO)

Rihannei îi merge bine de tot pe plan financiar și asta pentru că nu face bani doar din muzică! După ce a lansat mai multe colecții de haine, a venit rândul ca artista să lanseze pe piață o linie de cosmetice la care lucra, se pare, de foarte mult timp.

rihanna-vila-barbados-header

Cele mai tari case ale vedetelor din muzică

Stilul de viaţă al vedetelor se măsoară de cele mai multe ori în numărul de case, de maşini, de iubite, bijuterii, vacanţe etc.

UTV_Live Session

Antonia le-a făcut liceenilor din Colegiul National Gheorghe Lazar o megasurpriză în prima zi de scoală !

Festivitatea de inceput de an scolar din Colegiul National Gheorghe Lazar din Bucuresti a fost "deturnata" de UTV cu un super concert surpriza! Sute de elevi au strigat de bucurie cand pe scena amplasata in curte a urcat idolul lor, Antonia! 

museum-lookalikes-gallery-doppelgangers-101-59b62e593d23c__700

10 oameni care s-au regăsit în tablourile expuse în muzee

Ți-e teamă că nu prea te regăsești în arta clasică? Ei bine, și persoanele de mai jos au avut problema asta, până când au ajuns să privească tablourile mai bine și să aibă un șoc.

iPhone-8-tim-cook

Apple ar putea lansa trei iPhone-uri (VIDEO)

Apple ar putea lansa marți, 12 septembrie, trei iPhone-uri complet noi. Ar fi vorba despre iPhone 8 şi 8 Plus, care înlocuiesc actualele 7 şi 7 Plus, dar şi despre un misterios iPhone X.

ruby adevar sau minciuna italia (6)

Ruby, la un pas să fie arestată în Italia

Ruby a lansat recent un nou videoclip, „Adevar sau minciuna", care a ajuns rapid la inimile fanilor artistei, însă povestea de la filmările clipului e cel puțin interesantă !

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!