Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE DARIA LUPI - CALATORIE LA CAPATUL NOPTII (NEW PW)

Știri

accident-djproject

Cum arată maşina trupei DJ Project după accident şi mesajul emoţionant al lui Gino Manzotti

Trupa DJ Project a fost la un pas de tragedie, luni seara, atunci când a fost implicată într-un grav accident rutier. Imaginile de la locul accidentului arată cât de norocosi au fost cei de la DJ Project.

ciocolata roz

Un nou tip de ciocolată a fost descoperit și e...roz!

Specialiștii elvețieni au creat un nou tip de ciocolată și se laudă că acesta ar fi al patrulea fel, după ciocolata neagră, cea cu lapte și cea albă.

The-paws-of-the-dogs-are-being-tattooed-on-their-owners-and-the-result-is-adorable-59b65897ef2cd__700

Tatuajele astea pentru iubitorii de câini sunt absolut fabuloase !

Ești stăpân de câine sau pur și simplu, îi adori? Cum ar fi dacă ai putea să porți amprenta câinelui tău cu tine oriunde ai fi și aici, evident, nu ne referim la noroi sau alte tipuri de murdărie ci la ...tatuaje!

lora

Lora - Lume feat. Sergiu Ferat (Official Video)

Lora lanseaza piesa "Lume" impreuna cu Sergiu Ferat, fostul concurent de la "Vocea Romaniei", si reuseste astfel să scoată in evidenta o latura a societatii despre care putini au curajul sa vorbeasca si anume diferenta dintre esenta si aparenta.

victoria-iglesias-instagram

Gemenele lui Julio Iglesias sunt noile senzaţii pe Instagram

Victoria și Cristina Iglesias, gemenele celebrului cântăreț spaniol Julio Iglesias, au devenit foarte populare pe rețeaua de socializare Instagram unde și-au deschis recent un cont.

rsz_rihanna-puma-instagram

Fanii, DEZGUSTAȚI de noile încălțări lansate de Rihanna: "Sunt urâte ca naiba!"

Iubitorii de modă s-au declarat extrem de confuzi atunci când au văzut ultima colecție lansată de Fenty x Puma (colaborare între brandul sport și Rihanna), în special când a venit vorba de șlapii cu...toc.

vanotek

Vanotek feat. Minelli - No Sleep | Official Video

Dupa ce single-ul "Tell Me Who" feat. Eneli s-a bucurat de succes in Rusia, Romania si a urcat pana pe locul 86 in top Shazam Worldwide, Vanotek revine cu single-ul "No Sleep" in colaborare cu Minelli.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!