Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ALINA EREMIA - GURA TA (NEW PW)

Știri

lidia

SUPERHOT! Lidia Buble, TOPLESS pe rețelele de socializare (FOTO)

Lidia Buble a încins întreg Instagramul cu ultima sa postare și asta pentru că e, ce-i drept, puțin diferită de celelalte de până acum. Topless, ca să fim mai exacți.

fergie

Fergie, PRIMELE DECLARAȚII după divorțul de soțul său, actorul Josh Duhamel

Săptămâna trecută, un nou divorț zguduia lumea muzicii, mai ales că Fergie și Josh Duhamel păreau genul acela de cuplu extrem de sudat, care nu s-ar fi despărțit niciodată. Adevărul însă era că Fergie și Josh erau separați de mai bine de 8 luni și abia așteptau să facă publică treaba asta, ca să scape de presiune.

tina

Tina Turner, întâlnire emoţionantă cu membrii trupei The Rolling Stones (FOTO)

Multă vreme ne-am întrebat oare cum mai arată Tina Turner și ce mai face de când a anunțat că se retrage definitiv de pe scena muzicală, în 2010.

12568940_233519936983976_1402771044_n

WOW! Cât de frumos este băiețelul lui Janet Jackson! (FOTO)

Pe 3 ianuarie, Janet Jackson devenea mămică pentru prima oară, micuțui Eissa luminându-i mariajul cu omul de afaceri Eissa Ai Mana. Din păcate pentru artistă, venirea pe lume a celui mic nu a ajutat la rezolvarea problemelor de cuplu, așa că aceștia au divorțat la doar 3 luni de la nașterea micuțului.

guess who concert arenele romane

Guess Who pleacă în turneul "Un Anonim Celebru"

Dupa lansarea celui de-al treilea album solo si a videoclipurilor „Un Anonim Celebru", „Stele" si „Cupidon", in aceasta toamna, Guess Who va incepe un turneu national de promovare a albumului „Un Anonim Celebru".

liviu teodorescu

Liviu Teodorescu - Gândul meu | #LiTEmoments

Liviu Teodorescu lanseaza ultima piesa a proiectului #LiTEMoments prin care incheie povestea muzicala din patru episoade ce au fost lansate saptamanal pe canalul sau de Youtube.

daenerys-coafura-tutorial-video

Cum îţi poţi face şi tu coafura lui Daenerys din Game Of Thrones (TUTORIAL VIDEO)

Daenerys Targaryen, unul din personajele centrale din Game of Thrones, a avut câteva coafuri pe parcursul celor 7 sezoane ale serialului Game of Thrones. Dacă ţi-a plăcut cea din sezonul recent încheiat, îți arătăm cum o poţi realiza şi tu.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!