Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ADI - VREAU (NEW PW)

Știri

jo

VIDEOCLIP NOU ! JO - Stinge-mi Luna

JO a lansat piesa ”Stinge-mi luna” în urmă cu aproximativ o lună, însă recent ne-a surprins și cu o variantă inedită de videoclip, filmat la petrecerea de ziua ei.

fifty

Melodia care va înnebuni tot netul! The Weeknd, PIESĂ NOUĂ pentru coloana sonoră ”Fifty Shades Freed”!

Era aproape logic ca The Weeknd să ne încânte cu muzica lui și în a treia parte Fifty Shades, pentru că prea pare făcută fix pentru astfel de scene și trăiri...Așa că iată cum sună "Nothing Without You", inclusă pe coloana sonoră a ”Fifty Shades Freed”:

21147231_1829050347425183_7202588304884105216_n

Cea mai mică dintre surorile Kardashian este GRAVIDĂ, iar 2 bărbați revendică paternitatea

Kylie Jenner, una dintre surorile mai mici ale lui Kim Kardashian, este însărcinată, conform Popsugar.com. Sigur, asta nu ar fi neapărat o problemă, mai ales că fata are 20 de ani, e vaccinată și liberă să facă ce vrea, însă doi dintre iubiții vedetei pretind același lucru: paternitatea.

steven-seagal-198644l

Cum arată fiica lui Steven Seagal, un faimos MODEL plus-size

Nu sunt mulți cei care nu știu de Steven Seagal și de filmele lui, însă noi trebuie să recunoaștem că pe Arissa nu o știam până în prezent, ca să nu mai vorbim de faptul că e o apariție megaplăcută!

andreea balan

Andreea Bălan feat. Uddi - Îți mai aduci aminte (Official Video)

Andreea a lansat un nou single, o colaborare neasteptata cu rapperul UDDI, acompaniata de un videoclip metaforic care arata evolutia artistei de-a lungul anilor, prezentand diferitele "obstacole" pe care aceasta le-a infruntat.

627x0

Emily Ratajkowski, reproșuri dure către o revistă care i-a retușat formele

Și noi care ne gândeam că nu prea există vedete care să conteste așa ceva...ei bine, iată că Emily Ratajkowski nu a putut să tacă atunci când a văzut ce diferențe majore există între fotografiile originale și coperta revistei pentru care a pozat.

ed sheeran

Ed Sheeran - Perfect [Official Lyric Video]

Piesa a avut un succes răsunător încă de la lansare, iar acum, Ed Sheeran a lansat și un lyric video care să se potrivească de minune cu versurile alea care oricum ne-au cucerit deja .

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!