Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE RAY DALTON - ALL WE GOT (NEW PW)

Știri

448FBDC600000578-4907234-image-m-30_1506014314193

Iubitul unei femei seamănă leit cu Michael Jackson! Internetul a luat-o razna la primul selfie publicat (FOTO)

O femeie pe nume Lourdes Zavaleta (21 de ani) a creat isterie pe tot Twitter-ul după ce a postat o fotografie cu presupusul ei iubit, care tocmai îi trimisese un selfie din mașină.

7

Aveau nevoie de cineva care editează poze, însă au nimerit la cine nu trebuia (GALERIE FOTO!)

Mai mult ca sigur ai întânit și tu, pe rețelele de socializare, persoane care apelează la programe de editare pentru a-și îmbunătăți aspectul în fotografii.

kesha

Macklemore feat Kesha - Good old days (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Macklemore și Kesha fac echipă în cel mai nou videoclip lansat, cel al piesei "GOOD OLD DAYS", unde joacă rolul unui cuplu care se plimbă cu rulota într-o mulțime de destinații magice.

Avicii-Lonely-Together

Avicii ft. Rita Ora - Lonely Together (Official Video)

Avicii a lansat videoclipul piesei "Lonely Together", o colaborare cu Rita Ora de pe recent lansatul EP, “AVĪCI”. Aceasta este prima producţie a DJ-ului suedez Avicii din 2015, după anunţul retragerii sale din lumea muzicii, până în prezent.

la-cererea-publicului-header

La cererea publicului, Badea, Bordea şi Micutzu fac încă un spectacol "La cererea publicului"

În doar câteva zile de la punerea biletelor în vânzare, show-ul din 31 octombrie de la Sala Palatului a fost deja sold-out. Prin urmare, Badea, Bordea şi Micutzu, în deschidere cu Mocanu, Cortea şi Bucalae au plănuit un al doilea spectacol, chiar a doua zi, pe 1 noiembrie, tot la Sala Palatului, ora 19:00, pentru a satisface dorinţa iubitorilor de umor autentic românesc.

zayn-gigi-hadid

Ce a vrut să spună Gigi Hadid prin comentariul la poza lui Zayn Malik?

Gigi Hadid şi Zayn Malik formează unul dintre cele mai cool cupluri ale momentului. Pe 12 septembrie, Zayn a fost gazda evenimentului Most Stylish New Yorkers.

adda1

Cât de dulci sunt! Adda și băiețelul ei au cucerit internetul cu imaginea asta!

Adda a postat recent pe o rețea de socializare o fotografie în care își ține în brațe băiețelul, chiar în timp ce înregistrează o melodie.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!