Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE KAWALA - TIME SLIPPING AWAY (NEW PW)

Știri

Daddy Yankee departing LMM airport in San Juan, PR

Starul reggaeton Daddy Yankee a fost jefuit în camera de hotel. Hoții au plecat cu o avere

Daddy Yankee s-a îmbogățit după ce piesa "Despacito" a devenit un hit mondial. Și hoții știu acest lucru și au reușit să-i dea o lovitură importantă artistului.

Paris Fashion Week: Rihanna arrive at the Louis Vuitton Menswear Spring/Summer 2019 Show

Rihanna a slăbit enorm după despărțirea de iubitul miliardar. Cum a fost surprinsă la plajă

Probabil ai observat și tu că atunci când suntem implicați într-o relație, aspectul fizic îl mai neglijăm uneori. Asta pentru că nu mai "suntem disponibili pe piață", avem un partener și nu prea ne face griji de genul aceasta.

Will I Am_Marius Moga

DeMoga Music a lucrat în studioul mobil de la Untold cu peste 10 artiști internaționali

Untold și DeMoga Music au transformat un autocar într-un studio muzical, complet echipat și funcțional, parcat în inima festivalului Untold, în zona Artists Village. În cele patru zile de festival, peste 10 artiști internaționali din line-up-ul Untold au lucrat în studioul mobil împreună cu producatorii și compozitorii DeMoga Music. Proiectul Untold Sessions by DeMoga Music & Inspired by Visa este o premieră pentru România.

Justin Bieber and Hailey Baldwin all smiles hanging inside salon together while he gets hair cut in New York

Justin Bieber s-a tuns, iar acum arată ca tatăl lui Hailey, actorul Stephen Baldwin

În ultimul timp, Justin Bieber a făcut multe schimbări în viața sa. S-a despărțit de Selena Gomez, s-a întors la fosta iubită, s-a logodit cu modelul Hailey Baldwin, a cerut-o de soție, iar Hailey poartă mai nou pe deget o verighetă. Toate aceste lucruri s-au întâmplat în decurs de trei luni.

EXCLUSIVE: Demi Lovato Is Seen For The First Time Following Her Single Sober That Has Many Questioning Her Sobriety In Barcelona

Decizia majoră pe care a fost obligată s-o ia Demi Lovato după ce s-a internat la dezintoxicare

Demi Lovato a renunțat la câteva milioane de dolari pentru că sănătatea este mai importantă decât orice. Demi și-a anulat restul concertelor din turneul mondial și se concentrează pe refacerea după supradoza care a fost la un pas să-i fie fatală.

misha-facebook

Connect-R, declarație surprinzătoare despre Misha. Niciodată nu a mai spus asta public

Connect-R și Misha formează un cuplu solid, deși au fost foarte aproape să divorțeze. Nu le este ușor să găsească balanța între viața profesională și cea familială. Pentru acest lucru trebuie să facă mereu compromisuri. Ambii sunt artiști și doresc să aibă succes.

demi_lovato_ellen_degeneres

Surpriză! Ce propunere i-a făcut Ellen DeGeneres lui Demi Lovato în timp ce se afla la dezintoxicare

Ellen DeGeneres și soția ei, Portia de Rossi, s-au oferit să o ajute pe Demi Lovato să se lase definitiv de droguri. În acest moment, cântăreața este internată într-o clinică de dezintoxicare din Los Angeles, după ce pe 26 iulie a fost la un pas de moarte în urma unei supradoze.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!