Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TIFFANY ARIS - SOMETHING I CANT HAVE (NEW PW)

Știri

Evidentiary Hearing In The Michael Jackson Case

Cum arată Janet Jackson la 54 de ani. Sora lui Michael și-a uimit fanii când a devenit mămică la 50 de ani

De-a lungul carierei sale, Janet Jackson și-a uimit fanii cu sute de schimbări de look. Sora mai mică a lui Michael Jackson a impresionat întotdeauna atât cu frumusețea ei, cât și cu vocea sa superbă și mișcările impresionante de dans.

lorena buble

Sora mai mică a Lidiei Buble fascinează atât cu frumusețea, cât și cu glasul ei divin. Fanii, impresionați de talentul ei

Frumusețea surorilor Buble este deja... legendară în showbizul romanesc. Cele cinci surori Buble impresionează atât cu felul în care arată, cât și cu talentul lor.

misha

Misha, apariție provocatoare pe Instagram. Imaginea a făcut senzație printre fani: ”Ești fermecătoare!”

Misha, fosta soție a lui Connect-R, este activă pe rețelele sociale și nu ezită să-și surprindă fanii cu apariții care mai de care mai provocatoare.

antonia

Cum face Antonia... „curățenie” în casă :) Imaginea care i-a intrigat pe fani

Antonia nu încetează să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare. Într-o perioadă în care se fac speculații legate de o patra sarcina, vedeta a pozat într-o pereche de pantaloni extrem de scurți și sutien... Deși presa tabloidă susține că i-a fotografiat „burtica”, în imaginile postate de cântăreață abdomenul ei este perfect plat.

Halsey. Foto: Kevin Winter/Getty Images

Halsey, artista care a colaborat cu Justin Bieber, s-a ras pe cap, iar apoi a făcut publice imaginile pe TikTok: ”Ador să fiu cheală!”

Cântăreața Halsey, care a colaborat cu artiști celebri precum Ariana Grande, Justin Bieber ori Khalid, și-a uimit total fanii, întrucât s-a ras din nou pe cap și a făcut publice imaginile inedite pe TikTok.

antonia

Antonia, imagini inedite cu cei trei copii ai ei: ”Diamantele și perlele mamei!” Videoclipul inedit a făcut senzație pe internet

Antonia este una dintre cele mai sexy artiste de la noi și se mândrește nu doar cu o carieră de invidiat, ci și cu o familie frumoasă. Antonia are trei copii, iar deseori face publice imagini inedite.

inna

Ce fac Inna și Deliric ca să uite de pandemia de coronavirus. Imaginile făcute publice i-au uimit pe fani

Inna se numără printre artistele îndrăgite din România, iar de câteva luni trăiește o frumoasă poveste de iubire cu rapperul Deliric. Acum, cei doi și-au făcut bagajele și au plecat în Dubai, unde se relaxează din plin.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!