Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan FAST BOY - FORGET YOU (NEW PW)

Știri

lidia-buble-visatoare

Lidia Buble, o nouă imagine cu surorile ei. Fanii au reacționat imediat: ”Toate frumoase, dar mezina cât toate la un loc!”

Lidia Buble a trecut peste despărțirea de Răzvan Simion, iar Crăciunul a prins-o la Deva, unde a petrecut alături de familia ei.

kourtney kardashian 4

Vedeta care se declară “autosexuală”. Ce înseamnă termenul care o definește pe sora mai mare a lui Kim Kardashian

Kourtney, sora mai mare a lui Kim Kardashian, și-a intrigat fanii după ce a declarant că este… “autosexuală”.

Smiley și Gina Pistol

Smiley, imagine rară alături de Gina Pistol și familia lui: ”Sunt cel mai recunoscător pentru minunea care va veni pe lume anul viitor!”

Smiley trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui. După ani de zile în care s-a dedicat carieriei, acum, artistul este nerăbdător să-și cunoască fetița, iar dovadă este mesajul făcut public în ziua de Crăciun.

Andra

Andra, imagine emoționantă alături de soț și cei doi copii. Fanii au reacționat imediat: ”Sunteți tare frumoși!”

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton, iar acum, de Crăciun, cei doi și-au surprins fanii cu imagini emoționante.

Alexandra Stan

Alexandra Stan, în costum de baie în ziua de Crăciun. Imaginea inedită a făcut furori printre fani

Alexandra Stan este recunoscută pentru aparițiile extravagante, iar în ziua de Crăciun și-a surprins fanii într-un mod inedit.

MARIUS MOGA

Marius Moga, poza rară cu soția lui. Cât de frumoasă este partenera lui discretă, Bianca Lăpuște

Marius Moga se mândrește cu una dintre cele mai frumoase soții din showbizul românesc. Aristul este căsătorit cu Bianca Lapuște, fost reporter de știri, care acum se dedică mai mult creșterii fetiței sale.

sandra izbasa

Cerută în căsătorie de Crăciun! Sandra Izbașa și-a emoționat fanii cu imagini de la logodna sa

Sandra Izbașa și-a surprins fanii în toamnă când a postat imagini cu noul său iubit - Răzvan Bănică, iar acum i-a mai luat încă o dată prin surprindere. Gimnasta a anunțat pe Instagram că a fost cerută de soție de iubitul ei.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!