Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan FAST BOY - FORGET YOU (NEW PW)

Știri

sarah dumitrescu si anamaria prodan

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, într-o ținută incendiară în ajunul Crăciunului. Cum a pozat Sarah

Nu degeaba Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, este comparată cu surorile Kardashian. Tânăra impresionează pe rețelele de socializare cu ținutele sale provocatoare.

Lora apariție

Lora, într-o pijama minusculă, înainte de Crăciun. Imaginea i-a înnebunit pe fani: ”Știai că ești foarte frumoasă?”

Anul 2020 a fost unul nebun pentru Lora, care a fost nevoită să stea câteva luni de zile în Bali, unde a fost prinsă de pandemia de coronavirus, iar acum, cu puțin timp înainte de Crăciun, ea și-a surprins total prietenii virtuali.

Alexandra Stan, apariție sexy

Alexandra Stan, incredibil de senzuală cu puțin timp înainte de Crăciun. Cântăreața și-a surprins fanii: ”Arăți senzațional!”

Alexandra Stan este, fără doar și poate, una dintre cele mai sexy artiste de la noi și nu ratează nicio ocazie pentru a se fotografia în ipostaze senzuale.

Smaranda Selly

Selly, imagine de 100.000 de aprecieri cu Smaranda, iubita lui. Fotografia a făcut furori pe internet: ”Sunteți perfecți!”

Selly se bucură de un succes răsunător pe rețelele sociale, unde este urmărit de peste 1,7 milioane de persoane, însă în același timp se declară împlinit și în plan personal.

inna

Inna, într-un costum de latex, super mulat. Cântăreața și-a etalat silueta în toată splendoarea

Inna se mândrește cu o siluetă de invidiat și nu se teme să-și etaleze trupul perfect pe rețelele sociale.

Street Style, Spring Summer 2021, Milan Fashion Week, Italy - 23 Sep 2020

Rita Ora, "captivă" în... Bulgaria! Motivul pentru care nu se poate întoarce acasă: ar putea petrece Crăciunul în țara vecină

Situația provocată de coronavirus a creat neplăceri tuturor oamenilor, iar Rita Ora nu face excepție. Cântăreața, în vârstă de 30 de ani, a rămas blocată în Bulgaria, din cauza restricțiilor provocate de coronavirus și aparent nu va putea petrece Crăciunul acasă.

Maya si Connect-r

Maya, fiica lui Connect-R, surpriză de Crăciun. Cât de frumos sună colindul interpretat de micuța de doar șase ani

Maya, fiica Mishei și a lui Connect-R, a moștenit talentul părinților în ceea ce privește muzica, iar acum, cu câteva zile înainte de Crăciun, a lansat un colind.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!