Bucuresti | 102,8FM LUNAX - NO HEROES (NEW PW)

Știri

cristina stefania

Cristina Ștefania a pozat senzual într-o salopetă mulată. Mesajul lăsat de Speak în dreptul pozei i-a amuzat pe fani

Cristina Ștefania este din ce în ce mai populară în peisajul monden autohton. Cântăreață și dansatoare, tânăra din Galați se bucură de avantajele celebrității, fiind una dintre persoanele publice cu cele mai multe contracte de imagine, dar și cu mulți fani care o copleșesc cu laude la fiecare postare pe care o pune pe rețelele sociale.

Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan, apariție chic într-o rochie cu buline. Cum s-a pozat artista după o vizită la coafor

Cleopatra Stratan este mereu atentă la modul în care arată, de la ținute care mai de care mai dichisite, la vizite la salonul de înfrumusețare.

Inna

Inna, spectaculoasă pe role, într-o ținută imposibil de ignorat. Imaginile inedite i-au cucerit pe internauți: ”Cât de frumoasă ești!”

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, Inna reușește să fie mereu în centrul atenției, iar acum și-a surprins fanii cu imagini inedite.

loredana groza

Loredana Groza, o nouă apariție controversată. Artista a fost taxată imediat de un fan: ”Nu poți să fii ca o tânără de 20 de ani!”

Loredana Groza nu trece neobservată. Artista are 51 de ani, se mândrește cu un trup perfect și adoră să pozeze în ipostaze inedite, care uneori sunt criticate de fani.

adele

Adele nu se oprește din slăbit. Artista a afișat o siluetă impecabilă, în fustă mini și cizme cu toc, alături de noul ei iubit

Adele„ își trăiește viața și se simte fantastic”. Artista britanică în vârstă de 33 de ani a fost fotografiată alături de noul ei iubit, agentul sportiv Rich Paul, la cină în Los Angeles. 

GQ Men of the Year Awards, Ceremony, Tate Modern, London, UK - 01 Sep 2021

Ed Sheeran, desemnat bărbatul anului în muzică. Cine a plecat cu trofeul pentru cea mai bună trupă în 2021

 Ed Sheeran a fost desemnat bărbatul anului în muzică, fiind onorat cu trofeul GQ Men Of The Year, la categoria Solo Artist, în cadrul ceremoniei de miercuri seară de la Tate Modern din Londra.

Roxen

Roxen, curajoasă la capitolele machiaj și ținută. Solista, copleșită de laudele fanilor: "Ești superbă"

Roxen, reprezentanta României la Eurovisionul de anul acesta, este de o frumusețe răpitoare. Tânăra de 21 de ani a reușit să-și strângă o numeroasă comunitate online, în care se află și fani din străinătate, care o copleșesc cu laude la fiecare nouă piesă lansată sau poză postată pe Instagram.

Ultimele știri

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!