Bucuresti | 102,8FM LUNAX - NO HEROES (NEW PW)

Știri

cardi b si offset

Cardi B a născut un băiețel, al doilea său copil cu soțul Offset. "Suntem peste măsură de fericiți"

Cardi B a anunțat nașterea celui de-al doilea său copil, un băiețel. Cântăreața a postat o imagine pe Instagram, de pe patul de spital, în timp ce-și strânge bebelușul la piept, iar soțul ei, Offest, îi veghează protector. Cardi și rapperul mai au împreună o fetiță de trei ani.

loredana groza

Loredana Groza, apariție îndrăzneață într-o rochie mini, cu decolteu adânc. Fanii au reacționat imediat: "Câți ani ai? 25?"

Aparițiile Loredanei Groza sunt unele dintre cele mai controversate în momentul actual și nu este de mirare. La 51 de ani, artista se mândrește cu o siluetă de invidiat, pe care nu ezită să o etaleze în cele mai sumare ținute, alegeri vestimentare ce nu sunt întotdeauna apreciate de fani.

catrinel menghia

Catrinel Menghia, momente tandre cu soțul italian. Românca și familia sa au petrecut o zi într-un parc de distracții

 Catrinel Menghia, considerată una dintre cele mai frumoase românce, nu este doar un fotomodel de succes, ci și o sotie și o mamă fericită, care reușește să își îmbine viața profesională cu cea personală într-un mod armonios.

Inna

Inna nu ratează nicio ocazie pentru a-și surprinde fanii. Artista, o nouă apariție în costum de baie: ”Cea mai frumoasă!”

Inna pare să fie într-o vacanță continuă, potrivit imaginilor făcute publice pe rețelele sociale. Artista este mereu activă și nu ratează nicio ocazie pentru a-și cuceri fanii.

Dick Clark's New Year's Rockin' Eve With Ryan Seacrest 2019 - LA Party: Inside

Camila Cabello, mărturisiri sfâșietoare despre anxietate: ”Terapia mi-a salvat viața!”

Camila Cabello, cântăreața care și-a lansat pen piesa ”Don't Go Yet” în urmă cu o lună de zile, a dezvăluit că pandemia de coronavirus i-a schimbat viața total, întrucât a folosit perioada de carantină pentru a se pune pe picioare după nouă ani de muncă asiduă.

madalina ghenea

Mădălina Ghenea a făcut spectacol pe covorul roșu de la Veneția. Românca a purtat o rochie elegantă, cu transparențe

Mădălina Ghenea este zilele acestea la Veneția, unde are loc Festivalul de Film. Ca de obicei, actrița de 34 de ani a atras toate privirile pe covorul roșu, unde a făcut un adevărat spectacol.

Christina Aguilera

Christina Aguilera a pozat topless pe rețelele sociale. Cum a reacționat logodnicul artistei

Christina Aguilera pregătește o nouă apariție pe scenă, în cadrul Festivalului LadyLand de pe 11 septembrie, iar cu această ocazie, artista a publicat câteva fotografii de promovare a evenimentului și pe pagina ei de Instagram.

Ultimele știri

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!