Bucuresti | 102,8FM MARIO FRESH - NU PLANGE (NEW PW)

Știri

Monica Bârlădeanu

Monica Bârlădeanu, apariție spectaculoasă într-o rochie tip furou. Actrița a fost apreciată de fani numaidecât: ”Superbă!”

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai frumoase actrițe din România și, în ciuda faptului că a depășit de ceva timp vârsta de 40 de ani, ea continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat.

cleopatra stratan

Cleopatra Stratan și mama ei, îmbrățișarea care a topit internetul. "E cea mai puternică, iubitoare și frumoasă ființă de pe Pământ"

Deși este în luna de miere alături de proaspătul ei soț, Edward Sanda, Cleopatra este mereu cu gândul la cei dragi de acasă.  S-a căsătorit, dar tot puiul mamei rămâne, așa că solista de 18 ani și-a arătat dragostea pentru cea care i-a dat viață.

loredanamain

”Juri că are 30 de ani!” Loredana Groza, o nouă apariție electrizantă. Cântăreața s-a fotografiat într-o pereche de pantaloni scurți

Vârsta este doar un număr pentru Loredana Groza, care nu ratează nicio ocazie pentru a-și etala trupul perfect, ce ar face invidioasă orice tânără de 30 de ani.

phil collins

Phil Collins și-a îngrijorat fanii cu cea mai recentă apariție publică. "Nu mai pot să cânt la tobe. E frustrant"

Un interviu dat de Phil Collins și colegii din trupa Genesis a stârnit îngrijorare printre fanii celebrului muzician. Aceștia l-au văzut slăbit, afectat de boală, de vârstă și de anii petrecuți pe drumuri.

ami

Fanii, uimiți de schimbarea de look a lui AMI. A apărut la un eveniment cu părul scurt, îmbrăcată într-o ținută cu multe transparențe

AMI a fost o prezență de neratat la unul dintre primele evenimente mondene de la începutul pandemiei. O mulțime de vedete s-au adunat la o petrecerea ce a avut loc în aer liber, de la care nu a lipsit covorul roșu, așa că fiecare și-a pus cea mai bună ținută și a defilat ca în vremea în care aceste evenimente erau la ordinea zilei.

misha

Misha, fosta soție a lui Connect-R, i-a cucerit pe fani chiar și în echipament sportiv. "Înger și demon, fermecătoare femeie"

Misha este una dintre vedetele care postează cel mai des pe rețelele sociale, spre deliciul fanilor care-i așteaptă pozele provocatoare. Conștientă de frumusețea ei și de puterea de seducție, fosta soție a lui Connect-R știe să atragă și prin imaginile pe care le postează pe Instagram, unde o urmăresc aproape 350.000 de oameni.

alina puscau

Alina Pușcău, electrizantă într-o rochie verde, cu șliț. Ținuta inedită i-a impresionat pe fani: "Frumoasă și elegantă"

 La aproape 40 de ani, Alina Pușcau rămâne una dintre cele mai frumoase românce, impresionând nu doar prin trăsăturile inedite care i-au adus o carieră de succes în lumea modelingului, ci și prin rafinamentul de care dă dovadă la fiecare eveniment la care participă.

Ultimele știri

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!