Bucuresti | 102,8FM BILLIE EILISH - BIRDS OF A FEATHER (NEW PW)

Știri

Pink

A murit tatăl lui Pink. Artista îndurerată a făcut publice imagini rare cu părintele ei: ”Sunt ceea ce sunt astăzi datorită lui!”

Pink, celebra cântăreață în vârstă de 41 de ani, trece prin momente dificile. Tatăl ei, Jim Moore, veteran al războiului din Vietnam, s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani. ”Sunt ceea ce sunt astăzi datorită lui.”, a declarat artista.

cleopatra stratan

Cleopatra Stratan a refăcut imaginea care i-a adus celebritatea. Iat-o în rochiță cu buline, la 15 ani de la hitul "Ghiță"

La doar trei ani, Cleopatra Stratan fura inimile tuturor celor care i-au văzut primul videoclip și au auzit-o cum îl aștepta pe Ghiță la portiță. 15 ani mai târziu, aceasta s-a transformat într-o tânără superbă, este proaspăt căsătorită și tot mai populară în industria muzicală. Zilele trecute, Cleo a refăcut imaginea din clipul care i-a adus celebritatea.

Delia, fotografie neobișnuită pe Instagram/ Instagram

Delia și-a uimit fanii cu cea mai recentă poză. În ciorapi plasă și înarmată cu atitudine provocatoare, solista a impresionat

Când iese din hainele largi pe care le poartă de obicei, Delia își uimește fanii. Talentata artistă a fost protagonista unei ședințe foto mai diferite, în care și-a arătat latura provocatoare. 

WE Day California, Arrivals, The Forum, Los Angeles, USA - 25 Apr 2019

Selena Gomez, transformare spectaculoasă de imagine în cel mai nou clip. Cum s-a lăsat filmată frumoasa artistă

Selena Gomez și-a transformat radical imaginea în cel mai nou clip lansat, cel pentru piesa „999”, un featuring alături de Camilo.

antonia si maya

Fiica Antoniei a împlinit 11 ani și este deja o domnișoară în toată firea. Ce imagini a publicat artista pe rețelele sociale

Maya, fiica pe care Antonia o are din căsătoria cu Vincenzo Castellano,tocmai a împlinit 11 ani, fapt pentru care artista a publicat câteva imagini cu aceasta pe rețelele sociale, alături de un mesaj emoționant.

Rihanna

Rihanna, imagini inedite de la cel mai nou spectacol "Savage x Fenty". Artista a pozat provocator pentru colecția ei de lenjerie intimă

Rihanna le-a pregătit fanilor o nouă surpriză, un nou show dedicat brandului său de lenjerie intimă, "Savage X Fenty, care se anunță a fi spectaculos.

Mădălina Ghenea, alături de fiica ei

Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă pe o plajă din Italia, alături de fiica ei. Charlotte seamănă perfect cu actrița

Mădălina Ghenea, considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la noi, are un program încărcat, însă ea reușește să-și facă timp pentru fiica ei, pe care o crește singură.

Ultimele știri

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!