Bucuresti | 102,8FM BILLIE EILISH - BIRDS OF A FEATHER (NEW PW)

Știri

loredana groza

Ținuta îndrăzneață cu care Loredana Groza a ieșit la plimbare în Paris. Solista a făcut poze în lift pentru a-și arăta abdomenul lucrat

Loredana Groza are o viață agitată. Se împarte între concerte, casă și călătorii. Anul acesta parcă s-a plimbat mai mult ca niciodată. A început cu Mexic și Miami, a continuat cu Dubai, Londra, Grecia, iar acum este în Paris. Mândră de cum arată la 51 de ani, blonda le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram ce ținută a ales pentru o ieșire în "orașul iubirii".

rita ora

Rita Ora, imagini din camera de hotel din Paris. A anunțat următorul spectacol pozând în lenjerie intimă

Rita Ora nu face show numai pe scenă, ci și în afara ei. Înaintea unui spectacol în Paris, solista de 30 de ani a pozat senzual în camera ei de hotel, îmbrăcată în lenjerie intimă și un halat de satin.

Thalia

A împlinit 50 de ani, dar arată ca la 20. Thalia, imaginea perfecțiunii: ”Sunt în cea mai bună perioadă, mă simt împlinită și liberă!”

Thalia, celebra actriță și cântăreață, a împlinit 50 de ani, iar cu ocazia zilei de naștere, ea a făcut publice mai multe imagini inedite, în care și-a etalat trupul perfect. ”Sunt în cea mai bună formă a mea!”, dezvăluia aceasta în cadrul unui interviu.

Digi_Sediu

Grupul DIGI, contribuție record la bugetul de stat, în august 2021

Grupul DIGI, care reunește operatorul de comunicații electronice RCS & RDS S.A. și toate entitățile suport pentru activitatea de telecomunicații desfășurată în România, a achitat în luna august 2021 o sumă record de peste 100 milioane lei, reprezentând taxele și impozitele virate către bugetul de stat.

ileana lazariuc

Frumusețea ei este incontestabilă. Cu ce imagine a impresionat Ileana Lazariuc pe rețelele sociale

 Ileana Lazariuc posedă o frumusețe incontestabilă, fapt ce îi aduce admirația multor persoane, fără prea mult efort. Deși are aproape 40 de ani și doi copii, actrița uimește cu trăsăturile ei delicate și chipul lipsit de riduri, de parcă timpul ar fi stat în loc pentru ea, iar cea mai recentă fotografie publicată pe rețelele sociale demonstrează acest lucru.

abba (6)

ABBA se reunește după o pauză de 39 de ani. Ce surpriză le-au pregătit aceștia fanilor

Abba, una dintre cele mai apreciate trupe muzicale din toate timpurile, revine cu un show de zile mari, după o pauza îndelungată de 39 de ani.

Halsey

Halsey, apariție atipică pe covorul roșu, la cinci săptămâni după ce a născut. Artista a întors toate privirile într-o ținută gotică

 Halsey a impresionat zilele trecute la proiecția albumului-film "If I Can't Have Love, I Want Power", ce a avut loc în Los Angeles, prin prisma ținutei inedite purtate la doar cinci săptămâni de la nașterea fiului ei.

Ultimele știri

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!