Bucuresti | 102,8FM IRAIDA - LAS-O ASA (NEW PW)

Știri

andreea antonescu

Andreea Antonescu a scos din dulap cele mai îndrăznețe ținute pentru ziua ei de naștere. "39 asumați și fără prea multe regrete"

Andreea Antonescu, jumătatea șatenă a trupei Andre, a împlinit 39 de ani, ocazie pe care a celebrat-o cum se cuvine. La miezul nopții a fost sărbătorită de fratele ei și cei mai apropiați prieteni. Nu a lipsit nici Andreea Bălan, care și-a făcut apariția acasă la colega ei cu o mulțime de baloane.

cleopatra stratan si edward sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, noi imagini din luna de miere. Cei doi tineri se bucură de plajele însorite din Sardinia

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au devenit soț și soție în urmă cu doar câteva săptămâni, după o ceremonie intimă, alaturi de cei dragi, iar în prezent, cei doi îndrăgostiți se bucură de o lună de miere în locuri mai însorite, mai exact Italia.

britney spears

Britney Spears, pe cale să recâștige controlul asupra propriei vieți. Tatăl ei a cerut unui judecător să pună capăt tutelei

Finalul unei lupte care nu părea a se încheia rapid sau ușor se întrezărește. Jamie, tatăl lui Britney Spears a cerut unui judecător să pună capăt tutelei cântăreţei, ceea ce i-ar permite acesteia să aibă control total asupra vieţii sale.

Shakira și tatăl ei, William Mebarak

Shakira, mesaj emoționant dedicat tatălui ei, care a împlinit 90 de ani: ”Te iubesc cu toată ființa mea!”

A trecut o săptămână de când Shakira se filma în ipostaze inedite alături de cei doi fii ai ei, iar acum artista a făcut publică o nouă fotografie inedită, întrucât tatăl ei a împlinit 90 de ani.

cleopatra stratan edward sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele imagini din luna de miere. Cum s-au filmat cei doi îndrăgostiți

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au surprins pe toată lumea atunci când au dezvăluit că intenționează să se căsătorească, iar acum, la câteva săptămâni de la nuntă, cei doi au plecat în luna de miere și au făcut publice imagini inedite.

alina eremia

Alina Eremia, vacanță romantică alături de iubit. Pozele de cuplu i-au făcut pe fani să creadă că solista a fost cerută de soție

Alina Eremia, una dintre cele mai în vogă cântărețe de la noi, stă bine și pe plan personal. De câțiva ani, blonda se iubește cu Edi Barbu, un tânăr pe care l-a cunoscut la sală și care, încet-încet, a devenit jumătatea ei. După câteva vacanțe bifate împreună vara aceasta, cei doi au început și toamna bine, cu o escapadă în Italia.

ABBA

ABBA, revenire în forță! După 40 de ani de pauză, grupul suedez a intrat în Top 10 cu două piese

Legendara trupă ABBA a bifat o dublă performanță odată cu revenirea în muzică. După 40 de ani de pauză, grupul suedez a ajuns în Top 10 cu două piese: „I Still Have Faith In You” și „Don't Shut Me Down”, care ocupă locurile 6 și 7 în Marea Britanie.

Ultimele știri

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!