Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan COI LERAY - PLAYERS (NEW PW)

Știri

Coldplay Performs Live At The Apollo Theater For SiriusXM And Pandora's Small Stage Series In Harlem, NY

Coldplay nu va mai compune muzică după ultimul album prevăzut pentru 2025. Chris Martin, „de o sinceritate dezarmantă”

Chris Martin, solistul şi liderul trupei britanice Coldplay, a anunţat joi postului BBC că grupul său va înceta să mai compună muzică după ultimul lor album prevăzut pentru anul 2025, relatează AFP, transmite Agerpres.

Lavinia Pirva

Lavinia Pîrva, din nou în atenția admiratorilor. Ținuta simplă și elegantă în care s-a pozat i-a adus numai laude: "Ești deosebită"

La câteva zile după ce a scos o piesă de Crăciun alături de soțul ei, Ștefan Bănică, Lavinia Pîrva a revenit în forță pe Instagram. A lăsat rochia roșie de "Crăciuniță" și a îmbrăcat una neagră, cu bretele subțiri, care i-a etalat silueta și decolteul în toată splendoarea.

tom parker

Tom Parker din trupa The Wanted se luptă de un aproape un an și jumătate cu un cancer inoperabil. Medicii sunt uimiți că e în viață

După ce în 2020, Tom Parker din trupa The Wanted a fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală inoperabilă, sfârșitul anului 2021 i-a adus vești mai bune: boala nu a avansat.

nick de la n&d

Nick de la N&D are cu ce se mândri! Fiica lui de 15 ani e frumoasă foc și are mare succes pe TikTok

În 1999, Nick înființa trupa N&D alături de Delia. Grupul a ținut patru ani, iar din 2003, fiecare a luat-o pe drumul lui. Delia a devenit una dintre cele mai apreciate și bine plătite soliste din țară, iar Nick a continuat să producă proiecte muzicale, Mai nou, s-a apucat și de vlog, însă fiica lui, Andreea, este cea care îi dă lecții la capitolul prezență online.

anamaria prodan

Anamaria Prodan, într-o rochie mulată la un eveniment cu ștaif. Impresara și-a pus în valoare silueta obținută cu mult efort

Anamaria Prodan pare că o duce foarte bine, chiar dacă se află în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a afișat un zâmbet larg și o siluetă de invidiat la o gală care a avut loc zilele trecute.

Alexandra Stan

Alexandra Stan, cea mai îndrăzneață apariție din acest an. Cum s-a fotografiat cântăreața cu puțin timp înainte de Crăciun

Alexandra Stan nu renunță la ținutele nonconformiste nici măcar înainte de Crăciun, așa că în urmă cu puțin timp, ea le-a făcut fanilor un mic ”cadou”.

Lora

Lora, într-o rochie scurtă, din latex, pe străzile din Paris. Cântăreața și-a impresionat fanii: ”Ești de o frumusețe rară!”

Recunoscută pentru aparițiile seducătoare este și Lora. Celebra cântăreață nu ratează nicio ocazie pentru a-și impresiona fanii, iar de curând a făcut publice imagini inedite.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!