Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU HUGEL - I ADORE YOU (NEW PW)

Știri

Dorian Popa

”Îl copiezi pe Maluma!” Dorian Popa, criticat de fani după ce s-a tuns periuță și și-a vopsit părul blond platinat

Dorian Popa este, fără doar și poate, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, dar și unul dintre cei mai curajoși când vine vorba de schimbări de look. Acesta a dovedit acezst lucru de curând, când și-a vopsit părul într-o nuanță de blond.

instagram 2021

Cele mai apreciate postări de pe Instagram în 2021. Starul de pe locul 1 conduce topul cu peste 32 de milioane de inimi

Ariana Grande, Ronaldo, Billie Eilish și Tom Holland se numără printre starurile care au distribuit cele mai apreciate postări de pe Instagram în 2021. Anunțurile sau imaginile postate de unele dintre cele mai admirate vedete din lume au strâns milioane, chiar zeci de milioane de inimi pe această platformă.

2019 LACMA Art + Film Gala Presented By Gucci - Arrivals

Fiica lui Ricky Martin este adorabilă. Mesajul artistului de ziua ei: Ești lumina ochilor mei. Tu ești șefa în casă și ne place așa

Ricky Martin și soțul său, Jwan Yosef, și-au sărbătorit fiica în Ajunul Crăciunului. Lucia a împlinit 3 ani în aceeași zi în care artistul a aniversat 50 de ani. 

victor socaciu

Victor Socaciu a murit la 68 de ani. Mesajul emoționant al Marinei Almășan, fosta soție: "Ne vor rămâne amintirile frumoase"

Victor Socaciu a murit la 68 de ani. Aceasta este vestea care a îndoliat lumea artistică din România în cea de-a treia zi de Crăciun. Victor Socaciu s-a stins după o lună petrecută în spital.

drake si sophie

Drake și fiul său, momente emoționante de Crăciun. Imaginile postate pe rețelele sociale i-au emoționat pe fani: ”Atât de drăguț!”

Drake și fiul său Adonis, în vârstă de 4 ani, au împărtășit cu fanii lor de pe Instagram câteva momente tată-fiu. Artistul este un tată exemplar și grijuliu. 

Demi Lovato s-a ras în cap de Crăciun/ Profimedia

Demi Lovato s-a ras pe cap de Crăciun. Artista a dezvăluit motivul pentru care a recurs la acest gest: ”Un nou început!”

Demi Lovato și-a uimit fanii de pe Instagram atunci când a apărut de Crăciun rasă pe cap. Gestul artistei vine după ce, la începutul acestui an, aceasta s-a declarat non-binară. 

stefania

Cristina Ștefania a fost ca o păpușă Barbie super senzuală de ziua ei. Iubita lui Speak a împlinit 25 de ani

Paula Seling nu a fost singura sărbătorită a datei de 25 decembrie. Cristina Ștefania, iubita lui Speak, este și ea născută în ziua de Crăciun. Aceasta a împlinit 25 de ani și a sărbătorit într-un mod aparte.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!