Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU IRINA RIMES - DUDADU (GOLDCHER REMIX) (NEW PW)

Știri

Paris Hilton At E11even

Paris Hilton, onorarii de până la 1 milion de dolari/noapte pentru a mixa ca DJ. De Revelion își lansează propria insulă în metavers

Paris Hilton percepe onorarii de până la 1 milion de dolari pe noapte pentru a lucra ca DJ şi a întreţine atmosfera unor petreceri în cluburi din China, Dubai sau Ibiza. Anul acesta, de Revelion, vedeta va mixa muzică dintr-o locaţie cu totul diferită - îşi lansează propria insulă în metavers pe Roblox, transmite marţi Reuters.

Victor Socaciu

Adevărul despre moartea lui Victor Socaciu. Care a fost cauza decesului și ultima dorință a celebrului artist

Moartea lui Victor Socaciu, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică folk din România, a stârnit tristețe în toate colțurile țării, iar acum au apărut noi informații despre cauza decesului său.

carlos marin și gerladine larrosa

Carlos Marin avea planuri mari înainte să fie răpus de coronavirus. Voia să se recăsătorească cu cea de care divorțase acum 12 ani

Vestea că artistul Carlos Marin, membru al grupului Il Divo, a murit a lăsat un gol imens în inimile cunoscuților săi. Una dintre cele mai afectate persoane este Geraldine Larossa, fosta soție a baritonului, pe care acesta o sunase de pe patul de spital. Aceasta susține că existau planuri pentru a se recăsători.

alexandra stan

Alexandra Stan ar avea un nou iubit la câteva luni după divorț. Imaginile făcute publice pe internet i-au cucerit pe fani

Anul 2020 a fost, fără doar și poate, unul al provocărilor pentru Alexandra Stan. S-a îndrăgostit nebunește, s-a căsătorit în secret, apoi a divorțat, iar acum pare că ”soarele” ar fi răsărit pe strada ei.

catrinel menghia

Catrinel Menghia, atitudine și senzualitate pe coperta unei reviste internaționale. "Wow, mă inspiri!"

Catrinel Menghia este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase românce. Și-a făcut un nume în Italia, acolo unde trăiește de ani buni și unde are o familie frumoasă, iar la 36 de ani poate spune că este împlinită pe toate planurile. Viața personalăa este înfloritoare și liniștită, iar cariera ei este într-o continuă ascensiune, ba și într-o schimbare de direcție, căci de curând, bruneta a devenit scriitoare și regizoare. 

Kanye West a cumpărat o casă lângă Kim Kardashian pentru a fi mai aproape de copii. Investiția l-a costat enorm

Kanye West și-a cumpărat o casă vizavi de fosta soție, Kim Kardashian, pentru a fi mai aproape de copiii lui. Artistul a scos 4,5 milioane de dolari din buzunar pentru această investiție. 

inna

Inna a strâns peste 130.000 de aprecieri la o postare în mai puțin de 24 de ore. Cum s-a afișat artista: „Ți-a rămas tricoul mic”

Inna suprinde de fiecare dată cu fotografiile publicate pe contul său de Instagram. Artista a strâns în nici 24 de ore peste 130.000 de aprecieri la ultima postare. 

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!