Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU ADI - VREAU (NEW PW)

Știri

mihail-header

EXCLUSIV | Cum răspunde Mihail la acuzaţiile de plagiat, privind piesa "Who You Are"

Cu siguranţă, unul dintre hiturile acestei veri este şi "Who You Are" a lui Mihail. În doar două luni de la postarea pe YouTube, clipul a depăşit 7,5 milioane de vizualizări. Tot acolo s-a creat o adevărată polemică în legătura cu melodia şi clipul.

15508710-ironpizza-1502710551-650-90e417ebcb-1502717508

11 idei care ar fi trebuit să fie ingenioase, dar s-au dovedit a fi hilare

Mai mult ca sigur ai și tu genul acela de prieten/prietenă prin preajmă, care măcar o dată în viață a încercat să-și îndrepte părul cu fierul de călcat sau a încercat să gătească paste la prăjitorul de pâine.

nicole cherry

Nicole Cherry, COVER după "New Rules" de la Dua Lipa! Îți place cum sună?

Nicole Cherry are o voce superputernică și acesta este și motivul pentru care își permite să facă tot felul de cover-uri după melodii care mai de care mai dificile.

sutien prosop

Sutienul-prosop, accesoriul care face ravagii pe Internet și e dorit de toate femeile (FOTO)

O antreprenoare din Los Angeles pare să fi dat lovitura cu invenția sa și asta pentru că din ce în ce mai multe femei își doresc cu ardoare accesoriul pe care aceasta l-a lansat.

game of thrones

IKEA a publicat instrucțiuni pentru a-ţi face pelerină precum cea a lui Jon Snow

Să fii membru al Rondului de noapte în Game of Thrones nu sună prea amuzant, mai ales că presupune să faci frigul într-un mare fel. Iar dacă vrei sa te pregătești pentru iarnă așa cum o face Jon Snow, ar fi bine să te aprovizionezi cu o carpetă de blană de la Ikea, nu de alta, dar producătorii au recunoscut că din asta sunt făcute costumele actorilor.

jennifer lawrence

Jennifer Lawrence a renunțat la haine într-un pictorial demențial pentru revista Vogue

Jennifer Lawrence tocmai ce a împlinit frumoasa vârstă de 27 de ani și a acceptat să pozeze pentru coperta unei ediții aniversare a revistei Vogue.

telefon

Cel mai scump număr de telefon din lume, vândut cu o sumă colosală

Un abonament pus la dispoziție de rețeaua de telefonie mobilă Etisalat, împreună cu un număr de telefon cel puțin special, au fost vândute pentru suma record de 7,9 milioane de dirhami (adică vreo 2 milioane de dolari), totul în cadrul unei licitații ce a avut loc în Abu Dhabi.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!